прекъсва когато е студена е36 320и

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

прекъсва когато е студена е36 320и

Мнение от ssaa66o » 25 Дек 2010, 19:20

колеги колата прекъсва при подаване на газ глъхне в малките обороти като загрее всичко е наред :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: ???????

Потребител
Аватар

Re: прекъсва когато е студена е36 320и

Мнение от mpowered » 27 Дек 2010, 13:12

ssaa66o написа:колеги колата прекъсва при подаване на газ глъхне в малките обороти като загрее всичко е наред :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: ???????

здравей колга,

кжаи първо какъв е мотора М50 или М52 ? Аз го имам същия проблем с М52. Проверил съм всичко, темп датчик, ламбда сонди, ванос, филтри, свещи, дюзи чистих и леко се поопбрави но си остана като цяло. Последното нещо, което остана да проверя е дебитомера и търся някой да ми услужи за проба.........

тааа диагностика и живи данни да провериш всичко по колата. Ако мотора ти е М52 тоест със Сименс управлението МС41.0 с една ИНПА може да се повери всичко по датчиците......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от uli4nika » 27 Дек 2010, 19:11

mpowered написа:
ssaa66o написа:колеги колата прекъсва при подаване на газ глъхне в малките обороти като загрее всичко е наред :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: ???????

здравей колга,

кжаи първо какъв е мотора М50 или М52 ? Аз го имам същия проблем с М52. Проверил съм всичко, темп датчик, ламбда сонди, ванос, филтри, свещи, дюзи чистих и леко се поопбрави но си остана като цяло. Последното нещо, което остана да проверя е дебитомера и търся някой да ми услужи за проба.........

тааа диагностика и живи данни да провериш всичко по колата. Ако мотора ти е М52 тоест със Сименс управлението МС41.0 с една ИНПА може да се повери всичко по датчиците......

От къде си колега, ако си от Варна ще ти дам един иначе не ми се занимава да ходя по кориери

Потребител
Аватар

Мнение от mpowered » 27 Дек 2010, 19:57

uli4nika написа:
mpowered написа:

здравей колга,

От къде си колега, ако си от Варна ще ти дам един иначе не ми се занимава да ходя по кориери

благодаря ти за отзивчивостта колега !

живея в София, но в момента съм в Пловдив......... аз ще си намеря от някой все, мерси все пак....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 - 218 ка
Мечтае да кара: V 10 5.0

Мнение от madrus » 27 Дек 2010, 22:38

ако е от дебитомера няма лида го прави и топла и студена ?

Потребител
Аватар

Мнение от mpowered » 28 Дек 2010, 14:23

madrus написа:ако е от дебитомера няма лида го прави и топла и студена ?

ми не съвсем, тия дебитомери се скапват по супер странни начини.

Примерно на другото ми 1,8 М43 беше същото. На студен мноо зле, не ще да се изфорсира и т.н. пак всичко прегледах и дебитомера дори си показваше идеални стойности, смених го за проба и се оправи, от тогава си върви без грижи. Така, че с тия дебитомери никой не може да каже как точно ще се прецака.....

ентусиаст
Аватар
Кара: 24 Клапанова гад!!!
Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

Мнение от delas_328 » 30 Дек 2010, 23:51

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!

Назад към E36