Парно в краката отзад
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Парно в краката отзад
От къде минават въздухопроводите и къде да търся евентуално проблема защото както и да го завъртя не духа отзад в краката изобщо...
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
Re: Парно в краката отзад
в кората под волана и съответно в тази под жабката едни малки къси с чупка са
ако си с дигитален климаторник търси ,най-верочтен проблем с моторчетата които ги отварят

6>4
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Както и двете седалки /предните/ при мен са докрай долу, и да духа няма да се усети.
only rear wheel drive
ShibinG написа:в кората под волана и съответно в тази под жабката едни малки къси с чупка саако си с дигитален климаторник търси ,най-верочтен проблем с моторчетата които ги отварят
Без климатик/климатроник съм
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
моя грешка аз мислех за отпред че става дума
, за отзад минават 2 въздуховода под предните седалки , но лично аз не ги усещам да духат и при мен 

6>4
ShibinG написа:моя грешка аз мислех за отпред че става дума, за отзад минават 2 въздуховода под предните седалки , но лично аз не ги усещам да духат и при мен
Въпроса не е дали ги осещам а дали духат изобщо защото дори и да си сложа ръката пред тях не се осещат
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Това явно е няква много рядка екстра?За пръв път чувам, че има въздуховоди за краката отзад 

рядка, рядка..колко па да е рядка- има я на всички е36-ци
ако погледнеш под предните седалки ще видиш отворите

ако погледнеш под предните седалки ще видиш отворите

Всички е36 имат въздуховоди за пасажерите, които са на задната седалка. Когато от управлението за въздуха се пусне да духа в краката духа отпред и отзад в краката. Предните и задните духалки имат общо начало от "прасето" на парнато. Като се свалят корите под волана и тази под жабката се виждат предните духалки. Като се разкачат от прасето се вижда клапата и разклонението за задните духалки.raduslaf написа:Това явно е няква много рядка екстра?За пръв път чувам, че има въздуховоди за краката отзад
По темата: ако духа отпред, значи са задръстени въздуховодите. Трябва да се почистят. Ако и отпред не духа значи клапите нещо не отварят на 100%.
bmw325tds написа:Всички е36 имат въздуховоди за пасажерите, които са на задната седалка. Когато от управлението за въздуха се пусне да духа в краката духа отпред и отзад в краката. Предните и задните духалки имат общо начало от "прасето" на парнато. Като се свалят корите под волана и тази под жабката се виждат предните духалки. Като се разкачат от прасето се вижда клапата и разклонението за задните духалки.raduslaf написа:Това явно е няква много рядка екстра?За пръв път чувам, че има въздуховоди за краката отзад
По темата: ако духа отпред, значи са задръстени въздуховодите. Трябва да се почистят. Ако и отпред не духа значи клапите нещо не отварят на 100%.
Отпред духа, няма никви проблеми но отзад няма никой... ще си поиграя да отворя корите да видим какъв е проблема. Казаха ми също че понякой път от завода излизали с някви капаци отпред на въздуховодите за отзад ще видим дали нямам и аз някой капак

Това за капаците не съм го чувал, но е добра идея, ако отзад не се качват често пасажери.DJJonny написа:Отпред духа, няма никви проблеми но отзад няма никой... ще си поиграя да отворя корите да видим какъв е проблема. Казаха ми също че понякой път от завода излизали с някви капаци отпред на въздуховодите за отзад ще видим дали нямам и аз някой капакbmw325tds написа:...
ShibinG написа:моя грешка аз мислех за отпред че става дума, за отзад минават 2 въздуховода под предните седалки , но лично аз не ги усещам да духат и при мен
аз току що пробвах /незнаех че има въздуховоди отзад / и си духа доволно Е36 ми се издигна в очите
12 мнения
• Страница 1 от 1