Пукане отпред вляво
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Пукане отпред вляво
Здравейте. Колата е 318ТДС и от известно време ми пука отпред вляво ( поне така го чувам ). Значи пука при всякакви режими, в движение и на място с пуснат и спрян климатроник , с пуснато и спряно ASC на скорост и по инерция . Завчера установих че го прави и дори когато съм на контакт ( но не винаги ). Този звук , а понякога са два бързи последователни е същия като при даване на контакт и изключване от контакт. Четох за подобно поведение и имаше съмнение само за клапата студено-топло ( макар че не мога да си я обясня какво прави , къде е ) , че правела така като била температурата на границата студено-топло , макар че както писах шумът го има и при изключен климатроник та затова и пуснах темата . Тази сутрин например не го чух да пука за време около 10-на минути и разстояние 3 км . И да не винаги се проявява , прави го когато си иска. Та въпроса е кво е туй животно , че е доста неприятно понякога. Благодаря.
Re: Пукане отпред вляво
Днес не ми го направи нито един път , но пък мисля беше по-хладно и аз направих още от сутринта температурата на климатроника на 28градуса и май това обяснява нещата ако наистина е вярно това за клапата студено-топло. И все пак факта си е факт , но не мога да си го обясня. Ако има някой идеи ще съм благодарен. Утре ще си покаже затвърждава ли се ефекта на дефекта. 

- Murati5x6sk
- Потребител
-
Re: Пукане отпред вляво
vladobate написа:Днес не ми го направи нито един път , но пък мисля беше по-хладно и аз направих още от сутринта температурата на климатроника на 28градуса и май това обяснява нещата ако наистина е вярно това за клапата студено-топло. И все пак факта си е факт , но не мога да си го обясня. Ако има някой идеи ще съм благодарен. Утре ще си покаже затвърждава ли се ефекта на дефекта.
Точно от клапаните те и това пукане....при контакт и т.н.....,все пак не са първа младост....
3 мнения
• Страница 1 от 1