проблем с чистачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с чистачките
Здравейте
Наскоро се сдобих с Е36 318is седан и имам проблем с чистачките т.е. когато спра чистачките от лоста те спират там където се намират в момента и не работи интервала. Опитах с няколко модула, но при всички се появява друг проблем, в момента в който закача буксата те тръгват без значение дали съм ги пуснал от лоста или не и правят няколко оборота след което застават в изходно положение и повече не тръгват. Благодаря предварително.
Наскоро се сдобих с Е36 318is седан и имам проблем с чистачките т.е. когато спра чистачките от лоста те спират там където се намират в момента и не работи интервала. Опитах с няколко модула, но при всички се появява друг проблем, в момента в който закача буксата те тръгват без значение дали съм ги пуснал от лоста или не и правят няколко оборота след което застават в изходно положение и повече не тръгват. Благодаря предварително.
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
Re: проблем с чистачките
Вазможно е да ти е заминала машинката ако е така пиши имам една ще се договоеим нещо 

...
може и да си прав макар че не виждам никаква логика а и не знам как да провера, ходих вече на 2 "майстора" и никой не може да ми каже откъде идва проблема.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Пробвай с друго лостче .. ако не е това - провери моторчето.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
да работи и нагоре и надоло. благодаря на всички за помоща тия дни ще сменя и лостчето.
- veselinchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 318i
- Мечтае да кара: bugatti veyron
Spored men problema ti e ot releto za chistachkite, stiskam ti palci i uspeh 

7 мнения
• Страница 1 от 1