Проблем с М40
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Проблем с М40
Здревейте колеги, днес си паля сутринта колата няма проблеми сичко 6. После решавам да утида да пия кафе връщам се и паля колата си е топла обаче паля е и оборотите играят яко чак гасне. По принцип като е паля топла играят 3 4 секунди и се оправя а днес
нещо се пре**а. И тръгвам аз обаче колата се едно прекъсваше спрях загасих е пак е запалих но тоя път докато играха оборотите дадох малко газ и се оправи.. какво може да е според вас ?! 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: Проблем с М40
свещи, кабели, палец, дистрибуторна капачка, стъпково моторче, паразитен въздух, ламбда сонда, дебитомер...... неща се в тоя ред на мисли
От всичко може да е !
най-добре едно дигностициране някъде, че тука ше се почне едно гадаене сегааа...... 10-15 страници
А и писано по въпроса да искаш само
....аааа и гореивен филтър забравих, ако не си ги сменял бих почнал със смяна на свещи, горивен филтър и въздушен, после ще проверя за паразитен въздух, щото тва са нещата дето струват малко, а са консумативи и се сменят без да се пита

най-добре едно дигностициране някъде, че тука ше се почне едно гадаене сегааа...... 10-15 страници

А и писано по въпроса да искаш само

....аааа и гореивен филтър забравих, ако не си ги сменял бих почнал със смяна на свещи, горивен филтър и въздушен, после ще проверя за паразитен въздух, щото тва са нещата дето струват малко, а са консумативи и се сменят без да се пита

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
Свещите са сменяни преди 200 300 км както и филтрите тва ми се е случвало и като съм карал дълго на магистрала и после съм спирал и палил.. и пак тоя номер 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
Никой ли незнае от какво може да е аз се чудих да не би да е от стъпковото моторче

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Radoslav318i написа:Никой ли незнае от какво може да е аз се чудих да не би да е от стъпковото моторче![]()
Като мислиш,че е от него го свали и го оправи,какво чакаш

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
Оправи се

6 мнения
• Страница 1 от 1