Проблем с запалването
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с запалването
Здравеите колеги карам 318и с М43 мотор 96година тази ве4ер свалих стапковото моторчед, при мен е от пред не под колекторите.напрасках го с ВД40 и като го сложих запали и жеднага огасна
така няколко пати
Даите някакви насоки.
http://www.318ti.org/forum/showthread.php?t=27697
така няколко пати
Даите някакви насоки.
http://www.318ti.org/forum/showthread.php?t=27697
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Проблем с запалването
Ами ако преди това е работела добре, а след профилактиката изобщо не иска да ти работи на празен ход, значи нещо не си свързал стъпковото както трябва.
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
и аз съм със същия мотор м43 96г,незнам какво може да му збърка при свързването нали има една букса и две винчета
,аз моето го чистих с обезмаслител (меглю) много гнусотия изтече ама се излъска като ново,при свалянето му скъсах гарнитурката,но си направих нова от кутия за цигари я изрязах и вече 7 месеца няма никакви проблеми 

- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Същият мотор, същата година. Колата просто не е очаквала такава чистота
!
Сега сериозно - колега, ако преди свалянето всичко си е било нормално, няма причина да го прави това. Свали го, може наистина да не си го сложил добре и пак го постави!

Сега сериозно - колега, ако преди свалянето всичко си е било нормално, няма причина да го прави това. Свали го, може наистина да не си го сложил добре и пак го постави!

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Така и моя го блокираха с едно пръскане,после последва сваляне и пускане във ваната за ултра звук.Това се получи защото като пръснеш и размазваш мизерията а не я почистваш и блокира 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
колеги преди малко се върнах от сервиз .оказа се 1. дкато сам свалял стапковотро 4аст от гарнитурата е попаднала ватре и после незнам си как е отишла до 4 цилиндър
колата цялата тресеше едвам стигнах до там след по4иствване на свеща (на която имаше част от гарнитурата) вси4ко се опраеви
Момчетата ме посаветваха да не се занимавам с ВД40 а ако искам да ми го изчистят и ултра звук
П.С.а това дето пале6е и гаснеше се оказа имобилаизера според тях и на диагностиката не е разпозналл снощи клуча макар че имам само него.Нов струвал 150-160 лв
колата цялата тресеше едвам стигнах до там след по4иствване на свеща (на която имаше част от гарнитурата) вси4ко се опраеви
Момчетата ме посаветваха да не се занимавам с ВД40 а ако искам да ми го изчистят и ултра звук
П.С.а това дето пале6е и гаснеше се оказа имобилаизера според тях и на диагностиката не е разпозналл снощи клуча макар че имам само него.Нов струвал 150-160 лв
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA

На нашенски -" работи ли, не пипай ,че ще усе...ш работата!"

7 мнения
• Страница 1 от 1