Колеги проблем по е36'цата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Edis123
- Потребител
-
- Кара: e36/e46/e65
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: 325ti
730d
Колеги проблем по е36'цата
Колеги ако може да ми дадете някой съвет....Сменях 2 пъти рейката на хидравликата(слагана е след време нямаше я като я купихме)и нещо пак вие като дам на свободна или дам газ се усилва виенето
Също така и като тръгва да занася задницата започва да трепери задницата
Ще съм ви много благодарен ако дадете някой съвет от къде идват тези проблеми по хулигана ми!

- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
Re: Колеги проблем по е36'цата
не те разбрах точно колега, но хидравличната рейка не е ли за управлението на предните колела. а именно за да може да завива колата. какво общо има със задницата?
I think things -- and they happen...
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
За виенето от хидравликата-не е от рейката а от помпата, но първо виж дали има достатъчно масло, има и случаи в които казанчето е запушено и също така почва да вие помпата, но това е рядко;
за треперенето в задницата-някой тампон по носачи и мост или най-вероятно амортисьорите са изтървали
за треперенето в задницата-някой тампон по носачи и мост или най-вероятно амортисьорите са изтървали

- vladatm
- Потребител
-
- Кара: настръхнал
- Мечтае да кара: кабрио М6 560hp
Рейка трудно ще вие, най вероятно ти вие помпата на хидравликата.
Като занася задницата? Зависи на каква настилка и с какви гуми си. Можеш да минеш да ти погледнат в някой сервиз окачването също.Мисля че за такава диагностика вземат 2 или 5 лв, или даже ако те познават е безплатно
Успех!
Като занася задницата? Зависи на каква настилка и с какви гуми си. Можеш да минеш да ти погледнат в някой сервиз окачването също.Мисля че за такава диагностика вземат 2 или 5 лв, или даже ако те познават е безплатно

- Edis123
- Потребител
-
- Кара: e36/e46/e65
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: 325ti
730d
Благодаря ви за съветите днес бях на сервиз и проблема е установен напално сте прави изтарвани амартисиори за смчна били.Благодаря ви 

5 мнения
• Страница 1 от 1