Ванос- въпрос,дим
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Ванос- въпрос,дим
Здравейте колеги.Днес докато си карах и спрях на един светофар и погледнах в странчното огледало запелязах на почти загряла кола излизаше бял дим от ауспуха.Подадох повечко газ на място,качи още малко температура и белия дим изчезна.Та въпроса ми е понеже четох във форума че това нещо може да е от ваноса някакви съвети дали наистина може да е от това и каде ще може да се оправи че маи наистина тои ми потропва(Камор Ауто,ДаруКар или някаде другаде)
Моля помогнете.Мерси предварително

Моля помогнете.Мерси предварително

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: Ванос- въпрос,дим
по никакъв начин не може да е ваноса тва
най-вероятно се притесняваш за нищо, защото сега като е по-хладно е съвсем нормално да пуши бяло.
Варианта е да ти изчезва вода през цилиндрите, тоест скъсана гарнитура, крива или спукана глава, но едва ли........ Наблюдавай си антифриза, ако нямаш течове а той изчезва сравнително бързо, тогава може да се съмняваш в една от тия изброени повреди.
П.С. Ако ваноса ти е зле, той вероятно ще тропа, а и ще има проблеми на ниски обороти.......

най-вероятно се притесняваш за нищо, защото сега като е по-хладно е съвсем нормално да пуши бяло.
Варианта е да ти изчезва вода през цилиндрите, тоест скъсана гарнитура, крива или спукана глава, но едва ли........ Наблюдавай си антифриза, ако нямаш течове а той изчезва сравнително бързо, тогава може да се съмняваш в една от тия изброени повреди.
П.С. Ако ваноса ти е зле, той вероятно ще тропа, а и ще има проблеми на ниски обороти.......
добре а каде ще може да го проверят защото се чува според мен и евентоално да го оправят?
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
hag_1924 написа:добре а каде ще може да го проверят защото се чува според мен и евентоално да го оправят?
ми някой който ги разбира тези неща, тоест специално за БМВ. Оглдай из обявите за сервизи ако си от София.....
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
hag_1924 написа:А в Камора?Защото и там си мисля че може да го оправят
По принцип не е като да не може

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За тоя дим е писано доста. Вероятно конденз. Ако продължава и на загрят мотор и излиза много пара, отиваш да ти мерят газове в антифриза или гледаш за вода в маслото и се приготвяш за ремонт на глава.
Ваноса може да ти го види всеки кадърен майстор.
Ваноса може да ти го види всеки кадърен майстор.
8 мнения
• Страница 1 от 1