Зимен пакет

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Re: Зимен пакет

Мнение от baitun » 06 Ное 2010, 9:11

hakerizanov написа:аз имам датчик за зимен пакет и пръскалките са ми с подгрев. не съм забелязал да имам подгрев на седлата и на огледалата. става дума за компакт италианец. някой твърдеше че нямало италианци със зимен пакет... :mhihi:
п.п: ето това са пръскалки с подгрев:
Изображение

Тази кола само в Италия ли е карана, а сигурно и там има тунинг майстори, които слагат допълнителни екстри.
:lol:
На моя баварец отоплението на огледалата е включено постоянно-на контакт, а не е вързано към отоплението на задното стъкло/ с климатроник съм/, не знам как е при колите без клима
А относно това дали на всяка кола е пусната инсталация за отопление на огледалата малко се съмнявам да има ако стоково не е излязла от завода със стъкла с отопление.
Колегата където пише, че реотаните на стъклата са му здрави, но не работят, да си замери съпротивлението-имаше специална тема във форума

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xd F11 individual

Мнение от tekabg » 06 Ное 2010, 9:31

baitun написа:
hakerizanov написа:аз имам датчик за зимен пакет и пръскалките са ми с подгрев. не съм забелязал да имам подгрев на седлата и на огледалата. става дума за компакт италианец. някой твърдеше че нямало италианци със зимен пакет... :mhihi:
п.п: ето това са пръскалки с подгрев:
Изображение

Тази кола само в Италия ли е карана, а сигурно и там има тунинг майстори, които слагат допълнителни екстри.
:lol:
На моя баварец отоплението на огледалата е включено постоянно-на контакт, а не е вързано към отоплението на задното стъкло/ с климатроник съм/, не знам как е при колите без клима
А относно това дали на всяка кола е пусната инсталация за отопление на огледалата малко се съмнявам да има ако стоково не е излязла от завода със стъкла с отопление.
Колегата където пише, че реотаните на стъклата са му здрави, но не работят, да си замери съпротивлението-имаше специална тема във форума

Колега тази кола е на брат ми и съм абсолютно сигурен ,че е карана само в Италия и наистина има зимен пакет /отпление на ключалки,пръскалки и огледала/,само на седалките няма.И смея да твърдя ,че всичко по нея е абсолютно заводско. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 06 Ное 2010, 9:59

Ок, не споря :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 06 Ное 2010, 19:14

инсталация има ако е с 848 по вин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: compact m51d25

Мнение от hakerizanov » 06 Ное 2010, 20:34

като купувах колата, трябваше да чакам 2 седмици да внесат и документите. купувана е от някаква автокъща на БМВ в Милано, Италия. първата регистрация е италианска. вина на колата е AS29662. на който му се занимава да гледа. бях се заблудил че нямам подгрев на огледалата щото лявото не подгрява, но дясното грее. нещо ще да е поразено :ranting:
I think things -- and they happen...

Предишна

Назад към E36