Помогнете колеги Е36 няма оправия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Помогнете колеги Е36 няма оправия
По тази кола има ли нещо, което да не е сменено
? Освен мотора може би. Не коментирам способностите на въпросния Сами, но нещо ми се вижда съмнително толкова неща на куп да излязат
.

- maskivan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: самолет
Re: Помогнете колеги Е36 няма оправия
Ходовата част съм я правил в друг сервиз , а при Сами е само ламб.сондата и датч.к.вал и комп.-сменихме го защото неможеше да се закача.
А да ви кажа чесно аз съм на този принцип колата да ми е в изправност във всяко едно отношение имал съм пари дал съм,важното да е качествено.
Колкото до колата тя е малко по-особена ,взех я от Холандия готова направена с оптичен и силов тунинг , има доста барано по-двигателя ,има някой друг чип , цялостен ремус и спортен филтър , който се чудя дали да не го махна....?
А да ви кажа чесно аз съм на този принцип колата да ми е в изправност във всяко едно отношение имал съм пари дал съм,важното да е качествено.
Колкото до колата тя е малко по-особена ,взех я от Холандия готова направена с оптичен и силов тунинг , има доста барано по-двигателя ,има някой друг чип , цялостен ремус и спортен филтър , който се чудя дали да не го махна....?
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2