предни седалки на е 36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
предни седалки на е 36
Искам да сподея еднин проблем и дали е разрешим имам луфт между облегалката и седлото и като мина през неравности издава неприятен звук имали оправия
благодаря предварително на отзовалите се

благодаря предварително на отзовалите се

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: предни седалки на е 36
Ако знаеш колко съм си играл с тоя проблем, просто нямам думи ... резултат - 0
Много е гадно като дадеш примерно газ и тежестта на тялото я натисне изведнъж и тя прескръцва ....
Особено ако седалката е вдигната леко на горе от основата , а не е легнала напълно долу, ела виж кво става ...
Много е гадно като дадеш примерно газ и тежестта на тялото я натисне изведнъж и тя прескръцва ....
Особено ако седалката е вдигната леко на горе от основата , а не е легнала напълно долу, ела виж кво става ...
Ами трябва да си разглобиш седалката и да видиш къде точно е лувта и смятам ще ти стане ясно как да го оправиш,а иначе за скърцането мисля че с гресиране на местата където има някакво движение седалка ще се оправи.
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Колеги , малко
във връзка със страничния шум в купето ... Не ми се отваря нова тема - да премина към въпроса :
Някой има ли идея от какво може да шуми предната дясна кора на вратата , супер дразнещо е и ми бърка в здравето , преди не беше така ...... скърца на пласмасовата кора , като отворя вратата шума спира ... Това ме принуждава ВОЛУМ-а да е на макс ,за да не ме дразни ... смятам да я отворя в Неделя , но ако може някой да ми даде идеи ,,,,

Някой има ли идея от какво може да шуми предната дясна кора на вратата , супер дразнещо е и ми бърка в здравето , преди не беше така ...... скърца на пласмасовата кора , като отворя вратата шума спира ... Това ме принуждава ВОЛУМ-а да е на макс ,за да не ме дразни ... смятам да я отворя в Неделя , но ако може някой да ми даде идеи ,,,,
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Едно спортно рикардо и няма да има проблеми изооообщо, нито с кръста, нито с шума.
Он - и аз съм човъркал по пасажерската седалка ама ефект - ЙОК

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Трябва да се види,от къде идва луфта,и какво може да се направи.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Boyadjiev написа:Едно спортно рикардо и няма да има проблеми изооообщо, нито с кръста, нито с шума.
РЕКАРО...
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
ръб написа:Boyadjiev написа:Едно спортно рикардо и няма да има проблеми изооообщо, нито с кръста, нито с шума.
РЕКАРО...
Допускаш ли че не знам как се казва?

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
Луфта се получава от това ,че се къса металната рамка на самата облегалка ,сваляш седалката ,махаш салона(тапицерията) , после заварка и всичко е ок.Преди месец правих въпросната гимнастика.Успех! 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
balcanbas написа:Колеги , малковъв връзка със страничния шум в купето ... Не ми се отваря нова тема - да премина към въпроса :
Това ти е от щипките-сигурно са потрошени и кората помръдва,а и сега е по студено и при мен волана се разкърца-като беше по топло нямаше проблем.От студеното повечето материали се свиват и от там луфтове,докато е по топло всичко се разширява и няма ядове.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- metodi80
- старши ентусиаст
-
flober написа:Луфта се получава от това ,че се къса металната рамка на самата облегалка ....
Не е задължително ... скърцането може да идва и от друго място , примерно от луфт м/у релсата и скобата , която се плъзга по нея ........., и да не продължавам .... Нека колегата да свали и да огледа , за да бъде на ясно от къде точно идва при него проблема , но в повечето случаи се касае за луфт м/у детайли или за нарушаване на геометрията им (не говоря за счупване , което може да се оправи със заварка ...)
11 мнения
• Страница 1 от 1