ангелско око....:)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- go0gle
- Потребител
-
- Кара: E92
Fast-and-Furious написа:Абе не ми е работа да се намесвам ама ми писна от голословници в тоя форум, 20 човека казаха искам и аз такива или искам онакива а в целия клуб "очички" имаме 4 човека, Ртзанков е пуснал (дори си е платил за да бъде важна тема) обява в Продава ама там никой не се обажда независимо че цената е повече от перфектна а тука пак сме големи мъжа аз искам и аз искам... бахти пародията
нямах за цел да обидя, конкурирам, или засегна никого. Виждам че поста не беше добра идея но вече е късно..
Влизам от скоро и не помислих, че е съвсем възможно темата да е тотално изчерпана. Не съм скирт дистрибутор и не сум тръгнал да ги продавам..хората изразиха интерес и аз им предоставих инфо.
целта на поста беше съвсем различна...
- go0gle
- Потребител
-
- Кара: E92
bam-bam написа:готинки са ама за 900 $ ше си купя цела кола ве ... да речем едно е30
Прав си bam-bam! Но просто не можах да намеря други със същият цвят и яркост . А и (предполагам че някои от вас знаят) американските Е36-ци са с заводски пластмасови фарове, който след известно време (5-6 год) на слънцето пожълтяват много лошо и от там видимоста намлява драстично, така че аз търсех перфектната комбинация и се спрях на тези. Вярно е, адски скъпи са но ако знаех че ще има така огромна разлика във видимостта и едновременно с това начина, по който колата изглежда щях да ги купя преди доста време. Повярваи ми, с тия заводски пикливо/жълти фарове беше много зле.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
go0gle поста ми изобщо не се отнасяше за теб, ако съм те засегнал сори.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2