има топло само след 2000 оборота

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Re: има топло само след 2000 оборота

Мнение от Gentsa » 04 Окт 2010, 21:42

krisbmw написа:
vladi_a_i написа:
krisbmw написа:[а пък на мен ми бяха разядени гуми4ките на кран4ето на парното и само при по голамо налягане вкарваше топла те4ност в вътрешното радиатор4е ина4е я варти обратно през мотора

Аз затова на мойто му махнах буталцето вътре да има постоянен кръговрат,а въпросната гумичка я отрязах..

ами ако искаш пробваи с здраво :)

Това кранче къде се намира колега?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 kombi :D
Мечтае да кара: BMW E34 m5-convertible

Мнение от krisbmw » 05 Окт 2010, 0:02

Gentsa написа:
krisbmw написа:
vladi_a_i написа:
krisbmw написа:[а пък на мен ми бяха разядени гуми4ките на кран4ето на парното и само при по голамо налягане вкарваше топла те4ност в вътрешното радиатор4е ина4е я варти обратно през мотора

Аз затова на мойто му махнах буталцето вътре да има постоянен кръговрат,а въпросната гумичка я отрязах..

ами ако искаш пробваи с здраво :)

Това кранче къде се намира колега?

зад колекторите ( зад мотора) с една букса в него кръгла с 3 кабела. като застанеш пред колата ти се пада в дясно по надоло от бушонното табло

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ЗА ТРИЕНЕ

Мнение от ivanov_tds » 20 Окт 2010, 21:33

Здравей те колеги тази вечер ми остана време за колата и реших първо да видя антифриза беше намалял доста долях 2 литра концентрат напълни се разширителния съд до мярката и когато покарах малко и като оставя на 800 оборота т.е без газ не се променя въобще топлината. при мен излезе от малко антифриз. мерси на всички колеги които писаха по въпроса. модернаторите могат да трият темата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318тдс комби

Мнение от mgate » 21 Окт 2010, 17:43

само да допълня ,че тдс малкият е така и при мен е така и при други мои приятели с такъв тдс е така е не чак при 2000 оборота но при 1500 об ,така че не такъв голям проблем защото не духа толкова студено ами е по-скоро хладно към топло :)
Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: ЗА ТРИЕНЕ

Мнение от vladi_a_i » 21 Окт 2010, 21:44

ivanov_tds написа:Здравей те колеги тази вечер ми остана време за колата и реших първо да видя антифриза беше намалял доста долях 2 литра концентрат напълни се разширителния съд до мярката и когато покарах малко и като оставя на 800 оборота т.е без газ не се променя въобще топлината. при мен излезе от малко антифриз. мерси на всички колеги които писаха по въпроса. модернаторите могат да трият темата.

Затова друг път си отваряйте капаците на колите един път поне на две седмици и гледайте дали има нужда от нещо..антифриз,масло,спирачна течност,ремъци-ролки оглед и т.н.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Предишна

Назад към E36