Волана завива гумите не
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Волана завива гумите не
shengi написа:Ами аз лично в Русе съм продал 5-6 таива карета.За другите градове по магазините незнам как е, но няколко колеги си ги поръчваха нови уж оригинални и след 3-4 месеца идват при нас втора употреба да си вземат.Незнам как едното е оригинално и е на 10++ години и 500 000 и сигурно повече км и чак тогава здава багажа, а новото от магазина пак уж оригинално 2-3к км и е аут.
Каре всеки ще отлее, ама да забърка каучук тц....

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
В крайна сметка втора ръка си взех , поне знам че е оригинално и проблема се реши ..
ПС: ДРуго си е да можеш да завиваш - бЕЗЦЕННО !!!

ПС: ДРуго си е да можеш да завиваш - бЕЗЦЕННО !!!

zBoost написа:тва верно ли може ти се случи в движение, тия е36 мн почват да ме тревожат
колега това може да се случи на всяка кола на която и се скъса карето

796pf2 написа:В крайна сметка втора ръка си взех , поне знам че е оригинално и проблема се реши ..
ПС: ДРуго си е да можеш да завиваш - бЕЗЦЕННО !!!![]()
![]()
Взимайте части от БМВ сервизите там трябва да са изтинските части личнн мнение
може и реиката да ти се е преебала на мен така на един завои завивам и викам баа кормилото свърши завоя не... и от там нова реика
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Еми и втора ръка да е то като си го проверил и няма луфтове и е читаво няма какво да се притесняваш 

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
shengi написа:Ами аз лично в Русе съм продал 5-6 таива карета.За другите градове по магазините незнам как е, но няколко колеги си ги поръчваха нови уж оригинални и след 3-4 месеца идват при нас втора употреба да си вземат.Незнам как едното е оригинално и е на 10++ години и 500 000 и сигурно повече км и чак тогава здава багажа, а новото от магазина пак уж оригинално 2-3к км и е аут.
А ако е от М-кар дали мислиш,че ще е такова!?

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
А добре де,то това каре как се зглобява за пръта!Нали е с болтове.Е как тогава колата не завива-гумата пада и болтовете се късат ли какво се получава!? 

значи представлява нещо като две кръгли форми с дебелина може би 1см , като двете се държат с болтове .Мисля че е алуминии като е покрито с гума .. или поне на мен така ми се стори . В моя случай се държеше само на един болт и прескачаше , когато да кажем е на два има как да се завърти но на един няма как да стане . Ако го намеря мога да го щтракна за да видиш ..

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2