Подлакътник компакт?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Подлакътник компакт?
Какъв е варианта за оригинален подлакътник? От седан/купе примерно става ли цялото барче или не?
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Re: Подлакътник компакт?
Разтърси се из форума, много е дискутирано.
Най-общо може да се сложи подлакътник с барче от 2 части. Задната става, предната се поръчва специално за компакт и струва 70ина лв.
Най-общо може да се сложи подлакътник с барче от 2 части. Задната става, предната се поръчва специално за компакт и струва 70ина лв.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
BMW_325i написа:Какъв е варианта за оригинален подлакътник? От седан/купе примерно става ли цялото барче или не?
Оригинален в завидно здраво състояние-200лв,поне аз за толкова си намерих преди половин година.От купе и седан и комби не взимай,само от Компакт.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Темата е на 2 седмици, но все пак ако някой още търси нека провери и в камор/дару и тн. Това е отговора от камор:
Поздрави
Здравейте,
За съжаление подлакътника го няма наличен. Цената е 154 лв с ДДС , но е само на поръчка.
Поздрави

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
аз си поръчах нов от германия за компот и ми доиде 140 лв.
само че на пепелничето отзад му го няма капачето.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
7 мнения
• Страница 1 от 1