VIN - информация
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
VIN - информация
Колеги, знам че е писано доста за това нещо, но като напиша VIN в търсачката и излизат 250стр. по темата и то повечето са обяви. Също в гугъл-а намирам доста VIN-линкове за БМВ, но като въведа VIN-а излизат доста постни данни за колата (като примерно това, че е производство 1997 и това е).
Дайте някой линк, където да са по-подробни данните - с екстрите на колата и тн.
Предварително благодаря.
VIN - WBACA91090KA28428
Дайте някой линк, където да са по-подробни данните - с екстрите на колата и тн.
Предварително благодаря.

VIN - WBACA91090KA28428
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: VIN - информация
Coulthard написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=105421&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0+%D0%B2%D0%B8%D0%BD&start=90
дъвкано е хиляда пъти
Колега, аз ако исках линк към тема, в която се дават линкове към немски имейли - да им пращам въпроси към тях и да чакам 1 седмица за отговор - нямаше да пускам тема тук. Нито немски знам....
Та някой колега, който може да ми намери инфо-то, ще съм му много благодарен.
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Колега ако си беше направил труда да прочетеш темата, кояти ти е дал колегата (или поне последните страници) щеше да си наясно че е нужно да знаеш немски , нито да отваряш сайтове , нито дори да си пращаш целият номер на рамата !!!
Аз пратих мейл преди 2 дни - на английски , съдържащ семпла молба да ми пратят фабричните екстри , и последните 7 индекса от номера на рамата !! Това е ! Чака се най-много - ден-два - ПО-Бързо НЕМОЖЕ !!! (Всъщност може , извинявай - срещу 10 $ )
Дано съм ти бил полезен
kundenbetreuung@bmw.de - последните 7 цифри - чакаш !
Ако не вярваш че става , Ето моето -
Аз пратих мейл преди 2 дни - на английски , съдържащ семпла молба да ми пратят фабричните екстри , и последните 7 индекса от номера на рамата !! Това е ! Чака се най-много - ден-два - ПО-Бързо НЕМОЖЕ !!! (Всъщност може , извинявай - срещу 10 $ )
Дано съм ти бил полезен
kundenbetreuung@bmw.de - последните 7 цифри - чакаш !
Ако не вярваш че става , Ето моето -
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
На мен ми отговориха за по-малко от 24 часа, даже на английски ми бяха извадили екстрите, та не се мъчих с немския 
А иначе в нета VIN декодерите не могат да дадат кой знае каква информация. В кой завод, коя година, какъв двигател, скоростна кутия и вида на купето .. нищо повече.

А иначе в нета VIN декодерите не могат да дадат кой знае каква информация. В кой завод, коя година, какъв двигател, скоростна кутия и вида на купето .. нищо повече.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
5 мнения
• Страница 1 от 1