Как се демонтира стъклото на страничното огледало

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 28 Ное 2005, 17:57

Ми виж са, знаеш ли колко ми дреме на мен. Аз вече съм си го свалил и съм си свършил работа. Това което написах беше за да знаят другите как става за да не си чупят техните. Е извинявай тогава щом казаното е безсмислено и повече няма да давам съвети от това което съм правил по моята кола а само ще питам и ще чета. То за мен така е по лесно ама нали целта е да си помагаме който с каквото може и какъвто опит има. Ок пак се извинявам и няма да се повтори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW 760Li
Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Мнение от ivopicha » 28 Ное 2005, 18:14

По- спокойно бе, човече! Палиш от четвърт :mhihi: Да ти кажа честно на мен ми стана ясно какво искаш да обясниш- как се сваля по твоя начин. Но в интерес на истината някой който и хабер си няма какво има на гърба на стъклото едва ли ще може да го слвали така! Затова му предлагаме по- лесния начин :P
Извинявай ако съм те засегнал :uups: Преди всичко трябва да се уважаваме!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 29 Ное 2005, 12:28

И аз съм за уважението и за идеята да се поддържаме един друг!!! Просто аз пък помолих някой ако има снимки за к'во иде реч да качи за да се знае. Аз лично неможах да направя на момента снимки и сажелявам, че немога да ви покажа. Ок няма значение:)

Предишна

Назад към E36