Не отчита нищо по таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- LINKINPARK
- Потребител
-
- Кара: BMW Coupe Е36
Не отчита нищо по таблото
Здравейте,колеги! Не ми отчита нито една стрелка по таблото....обороти...бензин..температура..временен разход..скорост...НИЩО..таблото и всички други лампи по купето си светят! По-акъл на "майстори: разкачих акумулатора и събрах отстрани двата кабела...след 10тина минути го вързах и нямах проблем..за кратко.
След 100тина километра....започна друго да прави...за секунда..ми изчезват пак всички прибори ,след това всички лампи по таблото светват и приборите работят..лампите си изгасват разбира се след това ! след още 100 тина километра...пак ми изчезнаха всякакви прибори по таблото и не съм разкачвал акумулатора пак..явно файда няма...Както не работят постоянно ми светят лампита за ръчната и накладките!!!
Карах я на електротехник...всичко свалял и гледа л..проблем не открил ...а Проблема си го има!!!
загасих и колата на включени фарове....и онзи звук за предопреждението ,че са включени- го няма...
Ако някой е имал същия проблем или има идея какъв е проблема да помага
колата е36 купе
Благодаря ви
След 100тина километра....започна друго да прави...за секунда..ми изчезват пак всички прибори ,след това всички лампи по таблото светват и приборите работят..лампите си изгасват разбира се след това ! след още 100 тина километра...пак ми изчезнаха всякакви прибори по таблото и не съм разкачвал акумулатора пак..явно файда няма...Както не работят постоянно ми светят лампита за ръчната и накладките!!!
Карах я на електротехник...всичко свалял и гледа л..проблем не открил ...а Проблема си го има!!!
загасих и колата на включени фарове....и онзи звук за предопреждението ,че са включени- го няма...
Ако някой е имал същия проблем или има идея какъв е проблема да помага

колата е36 купе
Благодаря ви

BMW ...всичко друго е компромис !
- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: нещо черно
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: Рег. на 30.01.2009
Re: Не отчита нищо по таблото
320 power написа:струва ми се че трябва да си търсиш друго табло.
И на мен на нещо такова ми мирише

325i на части- viewtopic.php?f=134&t=253370
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
На мой приятел се получи същото нещо, но тъпото е, че стана след като колата стоя в гараж за по-дълго време. Преди това никога таблото не е показвало никакви признаци за проблеми. Бяхме махнали всмукателните колектори и за това не се караше колата 2 месеца. Сглобихме колекторите и запалихме успешно (с друг акумулатор, защото неговият падна за този период от време), но в един момент установихме, че не работи оборотомерът, както и бензиномерът и температурата. В движение се оказа, че скоростомерът също не отчита нищо и единствено километражът си навива километри. Пак казвам, че това стана изведнъж без никакви признаци за проблеми преди това...
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- bmw_bmw_1983
- Потребител
-
aз иимах подобен проблем и сменях табло...
- LINKINPARK
- Потребител
-
Снощи като изгасих колата на фарове..и след това тръгнах да ги изключвам ....продължиха да си светят
след малко - 5минути..вкарах пак ключа..изключих имобилайзера ..врътнах ключето отляво за светлините пак и после го изключих и изгаснаха...
тия токове ...нерви образувам големи....
и като се появи някакъв проблем и с него още нови....

тия токове ...нерви образувам големи....
и като се появи някакъв проблем и с него още нови....

- bmw_bmw_1983
- Потребител
-
проблемът може да не е в таблото, може някъде да ти се преплитат кабели или да укасява нещо...
закарай я на кадърен еладжия колата...
- LINKINPARK
- Потребител
-
bmw_bmw_1983 написа:проблемът може да не е в таблото, може някъде да ти се преплитат кабели или да укасява нещо...
уж я карах..цял ден седя при него...но точно тогава не е искало да го направи проблема..и нищо бе е открил...чудя се дали да я закарам при Явор на Сточна гара...въпреки ,че последния път ..малко ме пързулна - за друг проблем де

различните компоненти на таблото се оправляват от различни неща, километража е вързан на дифа директно, оборотомера е през бубина датчик за обороти или т.н. а бениномера и температурните датчици са със собствено захранване. това което ги обединява са няколко кондензатора и писти и от там най-вероятно е проблема. Но компетентните са малко, и ремонта може да излезе по-скъпо от колкото да си купиш друго табло втора ръка...
Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...
- ///M BOSS
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
сменяй таблото и си готов..
- BOBO BAVARIA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325d
- Детайли за колата: BMW FOREVER
да не ти е нагорела инсталацията само
бмв-то е болест за която няма лек
- LINKINPARK
- Потребител
-
леко се отклонявам от темата..та искам да споделя един проблем преди време..спирам си колата вечер и няма гасене на фаровете....габаритите си се палят и гаснат ,но късите си светят ....след няколко дни гледам ,че лампичката на врътката отляво за светлините е изгоряла и я смених....почнаха да си се гасят фарововете
и гледам ей така
уникално...
та исках да попитам кога почва да свети тази лампичка на врътката ...като си включиш фаровете само или като си запалиш колата и тя свети вече и без да си ги пуснал...че имам чувството ,че все от там ми идват белите...
Мерси за вниманието

уникално...
та исках да попитам кога почва да свети тази лампичка на врътката ...като си включиш фаровете само или като си запалиш колата и тя свети вече и без да си ги пуснал...че имам чувството ,че все от там ми идват белите...
Мерси за вниманието
12 мнения
• Страница 1 от 1