разход на 318 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- miro_milev
- Потребител
-
разход на 318 тдс
Бихте ли ми казали какъв е нормалния разход на БМВ 318 тдс, защото имам чувството че мойта кола харчи твърде много
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive

- miro_milev
- Потребител
-
благодаря ти за отговора. може би проблема е в това че аз много я газя 6те опитам с не пове4е от 100 да видя какжо 6те стане.
Имам и о6те един въпрос какво ти е мнението за Бавареца през зимата, 4е аз си го взех това лято от Италия.
Имам и о6те един въпрос какво ти е мнението за Бавареца през зимата, 4е аз си го взех това лято от Италия.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара

- petio
- младши ентусиаст
-
Значи тъй като е слабичка ако не я ръчкаш много няма ядове. Миналата зима вечерта след като я взех със изтъркани летни гуми се качих на пампорово във валящ сняг. Но ако я понастъпиш съче задницата като истинска:)).
А за разхода пробвайте да карате със 90-100 постоянна скорост и ще видите как става:)).(говориме на дълъг път, сега за 40 км. извънградско няма да забележите
)
А за разхода пробвайте да карате със 90-100 постоянна скорост и ще видите как става:)).(говориме на дълъг път, сега за 40 км. извънградско няма да забележите

- petio
- младши ентусиаст
-
Ааа абе малко разводних темата,ама ако ми кажете от къде да взема на по-тънко този електронен регулатор на помпата ще съм ви много благодарен. Проблема идва и изчезва когато поиска 

по въпроса за харчлъка трябва да се има в предвид какви са ти гумите да ли отговарят за сезона и на какво налягане се намират малкия двигател си лапа в големи обороти имампредвид скорост на 140 все пак си е дизел той е с по малък въртяш момент и съпротивлянието на вятъра и тежкото за тови мотор купе от 1400 му влияе адски много . Моята кола харчи малко както всеки би казъл 8 в града не я юркам обаче нищо че върви галя я щадя я щото дадо си и последните пари за нея ими дава 8 в града 6.5 минимално извън и нагоре зависи си от скороста щом позволява пътя понатискам малко. но казвам ви разумно напоследък сменям гуми в Димитров град онзи ми ги помпа с по при десети по малко и разхода ми се вдигна 1 може би 1.5 извън града не мога да хвана точно но представете си каква разлика в гумите даде при това съм 2.5 и сме двама човека в колата не съм и какчвал картофи или цимент.
Значи като тръгна за морето и слагам по 7 литра и винаги пада под тях . Карам гуми 195 65/15 мишелин пилот всесезонни зареждам от лукоил помпата горивната система ми е в идеално състояние сменена плочка на помпата филтри винаги изрядни масло никога повече от 8 к колата върви на стрела и това е минималното за този двигател нищо че му дават 4.9 при 90 км и 9.4 макс.
318 е с литър по малко уверих се сам .
Значи като тръгна за морето и слагам по 7 литра и винаги пада под тях . Карам гуми 195 65/15 мишелин пилот всесезонни зареждам от лукоил помпата горивната система ми е в идеално състояние сменена плочка на помпата филтри винаги изрядни масло никога повече от 8 к колата върви на стрела и това е минималното за този двигател нищо че му дават 4.9 при 90 км и 9.4 макс.
318 е с литър по малко уверих се сам .

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
момчета квото и да си говорим всеки в определена степен сам си определя разхода-това което трябва да си го изгори ще го изгори.Все пак караме BMW-та а те несе славят с много нисък разход
ТА ДОРИ И ДИЗЕЛИТЕ

9 мнения
• Страница 1 от 1