Проблем с алармата или може би не?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Проблем с алармата или може би не?
Притежавам 318iS 94 набор и днес се разви някаква странна ситуация за която нямам обяснение.Паркирам си колата и отивам по работи...при връщането ми и отключването на вратата ми светнаха левите мигачи 1во да мигат,после светят постоянно.Едновременно с това светва и червената лампичка за алармата(колата неще да пали в това положение),като преминава в жълто и накрая в зелено(пали от ряз).Мигачите спират да светят до след няколко секунди при което светват левите мигачи и светят постоянно.При включване на мигачи или авариини премигват точно 1 път и се изключват,а левите пътепоказатели продължават да светят.(независимо дали е на контакт или не)
Алармата е фабрична,но няма дистанционни,нито ключе за изключване(при покупката липсваха за разлика от 4рите ключа).
Дали проблема се корени в нея?Или е някое реле?Ако проблема е в алармата каква е процедурата по отстраняването и или намирането на дистанционни?
И бихте ли ми препоръчали читав сервиз във Варна,където не е време за дране на кожи а време да се оправи поредната красавица
Алармата е фабрична,но няма дистанционни,нито ключе за изключване(при покупката липсваха за разлика от 4рите ключа).
Дали проблема се корени в нея?Или е някое реле?Ако проблема е в алармата каква е процедурата по отстраняването и или намирането на дистанционни?
И бихте ли ми препоръчали читав сервиз във Варна,където не е време за дране на кожи а време да се оправи поредната красавица

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
1 мнение
• Страница 1 от 1