Наистина Пълна Промяна...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 318i
Мечтае да кара: bugatti veyron

Re: Наистина Пълна Промяна...

Мнение от veselinchev » 29 Юни 2010, 1:21

Много кравива е станала 36-цата колега поздравлвния :yes:
ИзображениеИзображениеИзображение

Продавам цяло е36 318i седан М43 НА ЧАСТИ нови цени
viewtopic.php?f=15&t=181799

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
Мечтае да кара: цял живот BMW
Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 29 Юни 2010, 21:04

Много хубава кола ! Поздравления, имаш вкус определено. Както казаха колегите, доста сме тръгнали по твоя път ! Аз също смених много неща по моята кола, но накрая се спрях, може би навреме, защото съм с прекалено слаб мотор и не виждам смисъл само да наливам пари ... иначе най-важното е, че на теб ти харесва, аз бих сложил един сенник на задното стъкло, специално на е36 много му отива, а също и едно липче. Не се учудвам за мигачите, на мен халогените ми свалиха. Но така е, народа гладен, криза е, трябва да се печелят пари от някъде :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 30 Юни 2010, 0:18

Plamen_Shopov_BMW написа:Много хубава кола ! Поздравления, имаш вкус определено. Както казаха колегите, доста сме тръгнали по твоя път ! Аз също смених много неща по моята кола, но накрая се спрях, може би навреме, защото съм с прекалено слаб мотор и не виждам смисъл само да наливам пари ... иначе най-важното е, че на теб ти харесва, аз бих сложил един сенник на задното стъкло, специално на е36 много му отива, а също и едно липче. Не се учудвам за мигачите, на мен халогените ми свалиха. Но така е, народа гладен, криза е, трябва да се печелят пари от някъде :mhihi:

Да знаеш от мене не си спрял да набиваш в колата ,просто събираш за нов мотор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аре тоя клип е за точно такива като нас

http://www.youtube.com/watch?v=hU3Qpd8CaBM
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
Мечтае да кара: цял живот BMW
Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 30 Юни 2010, 0:27

Smoocki написа:
Plamen_Shopov_BMW написа:Много хубава кола ! Поздравления, имаш вкус определено. Както казаха колегите, доста сме тръгнали по твоя път ! Аз също смених много неща по моята кола, но накрая се спрях, може би навреме, защото съм с прекалено слаб мотор и не виждам смисъл само да наливам пари ... иначе най-важното е, че на теб ти харесва, аз бих сложил един сенник на задното стъкло, специално на е36 много му отива, а също и едно липче. Не се учудвам за мигачите, на мен халогените ми свалиха. Но така е, народа гладен, криза е, трябва да се печелят пари от някъде :mhihi:

Да знаеш от мене не си спрял да набиваш в колата ,просто събираш за нов мотор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аре тоя клип е за точно такива като нас

http://www.youtube.com/watch?v=hU3Qpd8CaBM

Абе и това го мислех, нещо се отказах, но сега пак ми се върти тази мисъл в главицата ... не ми дава покой . Ще видим след време какво ще стане.
Хубаво клипче :mhihi: :yes:

Предишна

Назад към E36