Наистина Пълна Промяна...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- veselinchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 318i
- Мечтае да кара: bugatti veyron
Re: Наистина Пълна Промяна...
Много кравива е станала 36-цата колега поздравлвния 

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Много хубава кола ! Поздравления, имаш вкус определено. Както казаха колегите, доста сме тръгнали по твоя път ! Аз също смених много неща по моята кола, но накрая се спрях, може би навреме, защото съм с прекалено слаб мотор и не виждам смисъл само да наливам пари ... иначе най-важното е, че на теб ти харесва, аз бих сложил един сенник на задното стъкло, специално на е36 много му отива, а също и едно липче. Не се учудвам за мигачите, на мен халогените ми свалиха. Но така е, народа гладен, криза е, трябва да се печелят пари от някъде 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Plamen_Shopov_BMW написа:Много хубава кола ! Поздравления, имаш вкус определено. Както казаха колегите, доста сме тръгнали по твоя път ! Аз също смених много неща по моята кола, но накрая се спрях, може би навреме, защото съм с прекалено слаб мотор и не виждам смисъл само да наливам пари ... иначе най-важното е, че на теб ти харесва, аз бих сложил един сенник на задното стъкло, специално на е36 много му отива, а също и едно липче. Не се учудвам за мигачите, на мен халогените ми свалиха. Но така е, народа гладен, криза е, трябва да се печелят пари от някъде
Да знаеш от мене не си спрял да набиваш в колата ,просто събираш за нов мотор

Аре тоя клип е за точно такива като нас
http://www.youtube.com/watch?v=hU3Qpd8CaBM

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Smoocki написа:Plamen_Shopov_BMW написа:Много хубава кола ! Поздравления, имаш вкус определено. Както казаха колегите, доста сме тръгнали по твоя път ! Аз също смених много неща по моята кола, но накрая се спрях, може би навреме, защото съм с прекалено слаб мотор и не виждам смисъл само да наливам пари ... иначе най-важното е, че на теб ти харесва, аз бих сложил един сенник на задното стъкло, специално на е36 много му отива, а също и едно липче. Не се учудвам за мигачите, на мен халогените ми свалиха. Но така е, народа гладен, криза е, трябва да се печелят пари от някъде
Да знаеш от мене не си спрял да набиваш в колата ,просто събираш за нов мотор![]()
![]()
Аре тоя клип е за точно такива като нас
http://www.youtube.com/watch?v=hU3Qpd8CaBM
Абе и това го мислех, нещо се отказах, но сега пак ми се върти тази мисъл в главицата ... не ми дава покой . Ще видим след време какво ще стане.
Хубаво клипче

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4