Климатроника на 318 тдс 97г нещо не ме слуша
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- kinazo2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW след BMW
- Мечтае да кара: Само служебни 730-ки IS-ки
- Детайли за колата: Гориво+нафта=тракторче
Климатроника на 318 тдс 97г нещо не ме слуша
МПС-то ми е Е36 318 тдс с диг .климатроник 97г.
Имах Проблем с таралежа и го смених , и сега духа та се къса както се казва, НО... останаха други 2 проблема :
1. При свалянето на стария и поставянето на новия таралеж се установи, че ни ми работят две от моторчета на парното( около таралежа са ) или сдруги думи, като подам инфо от климатроника не иска да ми върти моторчетата и майсторчето ги нагоди да ми духа повече горе на тъклата и малко в краката без ценралните конзоли. Пробвах с други моторчета и не иска и тях да ги завърти. 2. Като подам инфо на климатроника в двете зони например 28 градуса от страната на пасажера всичко е ок, докато при мен духа само студено...??
Та въпросът ми е проблема от климатроника ли е т.е електронен, ( при положение че не иска да върти и моторчетата) или може да е от клапанчета между купето и сервото показани на долния линк ??
В момента съм и без филтър незнам добре ли е или не е ??
http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... eaning.htm
Знам, че модератора ще каже че има много линкове за това, но за сега нистина ми е спешно
Имах Проблем с таралежа и го смених , и сега духа та се къса както се казва, НО... останаха други 2 проблема :
1. При свалянето на стария и поставянето на новия таралеж се установи, че ни ми работят две от моторчета на парното( около таралежа са ) или сдруги думи, като подам инфо от климатроника не иска да ми върти моторчетата и майсторчето ги нагоди да ми духа повече горе на тъклата и малко в краката без ценралните конзоли. Пробвах с други моторчета и не иска и тях да ги завърти. 2. Като подам инфо на климатроника в двете зони например 28 градуса от страната на пасажера всичко е ок, докато при мен духа само студено...??
Та въпросът ми е проблема от климатроника ли е т.е електронен, ( при положение че не иска да върти и моторчетата) или може да е от клапанчета между купето и сервото показани на долния линк ??
В момента съм и без филтър незнам добре ли е или не е ??
http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... eaning.htm
Знам, че модератора ще каже че има много линкове за това, но за сега нистина ми е спешно
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: Климатроника на 318 тдс 97г нещо не ме слуша
колега ,сложи си филтъра наи добре .
вчера пак на една 318 тдс имаше проблем с кондензатора ,след смяната всичко ок
но после установиx ме -че няма въздуховоди никъде .
и си духа некаде вътре в таблото.
вчера пак на една 318 тдс имаше проблем с кондензатора ,след смяната всичко ок
но после установиx ме -че няма въздуховоди никъде .
и си духа некаде вътре в таблото.

2 мнения
• Страница 1 от 1