странен шум 316 м43 компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
странен шум 316 м43 компакт
колеги сега се пребирам от работа и се появи някакъв странен шум от към ремаците нещо като виене възмойно ли е да трябва да смена ремаците и ролките иначе попринцип знам че като тръгнат да са за смяна понеже са пистови трябва да свират ма те не свирят само вчера в големия дъжд понеже явно ги намокрих се чуваха от време на време или някои от лагерите на ролките да си отишал понеже в шума има нещо и като не добре работещ лагер
Re: странен шум 316 м43 компакт
при даване на гас се чува по ясно което сигорно е нормално защото се дигат оборотите и ако е от ремъците и ролките колко горе долу излиза смяната и ако не е от тях какво мойе да е нещо верига или друго незнам
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Свали ремъка и запали колата,и ще разбереш дали е от ролките,веригата румоли не вие,не изключвай като вариант хидравличната помпа.
е има и нещо такова като румолене или не добре работещ лагер трудно мие да го обясня
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
От дъжда е. Имаш влезли песачинки в лагерите на ролките и сега ше цъгъркат. Като покараш малко ще се оправи но трябва да си ги смениш. Може и така да караш но мен мични ме дразни това, по принцил се чува най - силно когато вечерта караш на дъждовно и сутринта я запали. През вечерта водата се отича и остават само песачинките. 

възможно ли е чак така та аз не съм я карал много в дъжда десетина километра и то само градтско лекичко за да не се мокри много че бяха страшни локви и все пак явно се намокри малко защото ремъците за пръв път ги чух да се обаждат
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
beco109 написа:От дъжда е. Имаш влезли песачинки в лагерите на ролките и сега ше цъгъркат. Като покараш малко ще се оправи но трябва да си ги смениш. Може и така да караш но мен мични ме дразни това, по принцил се чува най - силно когато вечерта караш на дъждовно и сутринта я запали. През вечерта водата се отича и остават само песачинките.
Кажи ми само от къде ще влязат песъчинки,като ролките са капсуловани,и си имат уплътнения самите лагери,да не говорим,че имат и капачета?
Като свалиш ремъка запали без него,ако виенето го няма значи са ролките,завърти ги една по една на ръка и то ще си проличи,коя вие.
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA

колеги оказа се от опъващата ролка на климатика прецакал и се лагера до такава степен че издава много неприятния шум интересното е начина по които го откри маистора при които отидох доближи дръжката на едно гребло за сняг до всяка една от опъващите ролки и от другата стран слуша нещо на тръжката и каза че е тази на климатика свалихме ремака за климатика и наистина беше тя
иначе благодаря на всички колеги за мненията 

някои ако е сменял тази ролка може да каже колко срува и дали се сменя лесно
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
смяната е елементарна,а цената към 35лв
- beco109
- младши ентусиаст
-