Потъмняване на цифрите на таблото

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: Потъмняване на цифрите на таблото

Мнение от Nukem » 17 Юни 2010, 11:46

Я кажете какви диоди и откъде, че и аз съм се замислил за нещо по-мощно което да не стопи таблото, мисля таблото, борда, климатроника и врътката за фаровете, +поставката за чаши да я оборудвам и нея с диоди, че намерих един готин линк!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E9
Детайли за колата: BMW 320i Coupé 1998 г.

Мнение от blackndecker » 17 Юни 2010, 13:00

Значи ако добре разбирам от дискусията между колегите, 5W-товите крушки горят/стапят светловодни пътеки! На таблото пише изрично да се сложи крушка с максимална мощност 3W... Откъде тогава са се появили 5W-товите крушки на моето табло (средната е 5W, останалите две са по 3W)? На мен ми изглеждат като да са си съвсем оригинални на BMW, не са "преобразувани" допълнително... Имате ли просто обяснение на тази мистерия?
И тук идва мястото да задам хумористичен въпрос - а ако сега сложа 3W-това крушка, ще се оправи ли таблото? :mhihi: Или то вече е предало Богу дух? :angel:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 17 Юни 2010, 14:25

blackndecker написа:Значи ако добре разбирам от дискусията между колегите, 5W-товите крушки горят/стапят светловодни пътеки! На таблото пише изрично да се сложи крушка с максимална мощност 3W... Откъде тогава са се появили 5W-товите крушки на моето табло (средната е 5W, останалите две са по 3W)? На мен ми изглеждат като да са си съвсем оригинални на BMW, не са "преобразувани" допълнително... Имате ли просто обяснение на тази мистерия?
И тук идва мястото да задам хумористичен въпрос - а ако сега сложа 3W-това крушка, ще се оправи ли таблото? :mhihi: Или то вече е предало Богу дух? :angel:

Няма оправяне освен ако не ги смениш те просто загарят и потъмняват
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 Yes-ka 97''

Мнение от DarkPsy » 17 Юни 2010, 15:22

DJJonny диодни крушки за табла видях в Кузмов Елекроникс.

Трябва да мина но все не ми остава време, има и от малките, които са долу те стават но за големите не съм сигурен защото може да не разпръсват светлината.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E9
Детайли за колата: BMW 320i Coupé 1998 г.

Мнение от blackndecker » 17 Юни 2010, 16:35

DJJonny написа:
blackndecker написа:Значи ако добре разбирам от дискусията между колегите, 5W-товите крушки горят/стапят светловодни пътеки! На таблото пише изрично да се сложи крушка с максимална мощност 3W... Откъде тогава са се появили 5W-товите крушки на моето табло (средната е 5W, останалите две са по 3W)? На мен ми изглеждат като да са си съвсем оригинални на BMW, не са "преобразувани" допълнително... Имате ли просто обяснение на тази мистерия?

Няма оправяне освен ако не ги смениш те просто загарят и потъмняват

Да смениш кое? Светловодните пътеки? Как се прави това?

Предишна

Назад към E36