Не светят стоповете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Не светят стоповете
Колеги някой има ли си напредстава къде е проблема, че не светят трите стопа на е 318-ка бензин 95г. Най-вероятно проблема е в бушон или пък машинката на педала на спирачката защото отказаха от веднъж при положение че има троен стоп и той не свети а крушките са здрва и не идва ток когато натиснеш спирачката.
И аз нямаше да разбера ама като ме спряха ми друснаха един акт за несветещи стопове и разбрах
И аз нямаше да разбера ама като ме спряха ми друснаха един акт за несветещи стопове и разбрах

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Не светят стоповете
Колега правилно си се насочил,но мисля преди да пуснеш темата да беше проверил за изгорял бушон,или извади кабелчетата от машинката и ги дай на късо да видиш дали ще светнат.
Провери първо предпазителите.
Ако всички са наред лягай под волана да вадиш стоп машинката. Ето една полезна тема по която да се ръководиш: Цък
LiTtLeRoCk подписа ти е отвратителен червеното просто кьори и слепите. Не мисля че е нужно.
Ако всички са наред лягай под волана да вадиш стоп машинката. Ето една полезна тема по която да се ръководиш: Цък

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Louis написа:Провери първо предпазителите.
LiTtLeRoCk подписа ти е отвратителен червеното просто кьори и слепите. Не мисля че е нужно.

4 мнения
• Страница 1 от 1