Не светят стоповете

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Не светят стоповете

Мнение от oci » 15 Юни 2010, 15:22

Колеги някой има ли си напредстава къде е проблема, че не светят трите стопа на е 318-ка бензин 95г. Най-вероятно проблема е в бушон или пък машинката на педала на спирачката защото отказаха от веднъж при положение че има троен стоп и той не свети а крушките са здрва и не идва ток когато натиснеш спирачката.
И аз нямаше да разбера ама като ме спряха ми друснаха един акт за несветещи стопове и разбрах :banghead:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Не светят стоповете

Мнение от LiTtLeRoCk » 15 Юни 2010, 15:35

Колега правилно си се насочил,но мисля преди да пуснеш темата да беше проверил за изгорял бушон,или извади кабелчетата от машинката и ги дай на късо да видиш дали ще светнат.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 15 Юни 2010, 16:08

Провери първо предпазителите.
Ако всички са наред лягай под волана да вадиш стоп машинката. Ето една полезна тема по която да се ръководиш: Цък

:OT: LiTtLeRoCk подписа ти е отвратителен червеното просто кьори и слепите. Не мисля че е нужно.
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 15 Юни 2010, 16:11

Louis написа:Провери първо предпазителите.
Ако всички са наред лягай под волана да вадиш стоп машинката. Ето една полезна тема по която да се ръководиш: Цък

:OT: LiTtLeRoCk подписа ти е отвратителен червеното просто кьори и слепите. Не мисля че е нужно.

:OT: Ако някой ден станеш модератор в търговските раздели,ще разбереш колко е полезен и необходим,точно трябва да се набива в очите на някой които ги мързи да четат.

Назад към E36