Въпрос за бензинова помпа на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: Въпрос за бензинова помпа на Е36
bmw55 написа:Колега сега като си сложил друга помпа си смени горивния филтър за да не стане гаф.Много често не се сменят тия филтри и помпата се товари и при смяната им може да изгори!
Ще те послушам

- roshav
- Потребител
-
- Кара: тийнейджърка с M42B18 под полата...
- Мечтае да кара: Е92 М3
- Детайли за колата: Montrealblau Metallic E36 Coupe СА6577КС
Колеги, аз моналото лято също сменях помпата и също слежих 320-кова (на ис-ката). Заспа, само където оттогава ако сипя повече от 25 литра в резервоара започва да смърди на бенз в колата. Купих миналата седмица гумената гарнитурка за 11лв от Дару и като я сложа тия дни ще споделя опит с вас 

Колата трябва да е немска,
Жената - блондинка,
Ракията - силна, а виното - червено.
Телефонът може и да е Nokia...

Жената - блондинка,
Ракията - силна, а виното - червено.
Телефонът може и да е Nokia...

- kemakozeE36
-
-
при мен се появи същия проблем - смърди на бензин отвътре, отвънка като ИЖ-2126 от какво може да е? При мен уплътнението не пропуска
и нормално ли е да има вакуум в резервоара, има ли клапан за въздух и ако има къде е той, че нещо и това ме притеснява
Все ми се струва обаче, че тва е маркуча за връщащо гориво който е станал пластмасов и вече не уплътнява както трябва и като просълзи малко и почва да смърди на бензин

Все ми се струва обаче, че тва е маркуча за връщащо гориво който е станал пластмасов и вече не уплътнява както трябва и като просълзи малко и почва да смърди на бензин

- kemakozeE36
-
-
roshav написа:Колеги, аз моналото лято също сменях помпата и също слежих 320-кова (на ис-ката). Заспа, само където оттогава ако сипя повече от 25 литра в резервоара започва да смърди на бенз в колата. Купих миналата седмица гумената гарнитурка за 11лв от Дару и като я сложа тия дни ще споделя опит с вас
Колега, а вакуум в резервоара прави ли ти защото мириса на бензин при мен се дължеше на много як вакуум в резервоара.Сега вече не мирише защото му осигурих въздух

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2