проблеми с алармите!?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблеми с алармите!?

Мнение от qsho » 03 Май 2010, 13:09

имам проблем с алармата някой да може да помогне?италянска е смених си акумулатора и спря да работи!да знаете някой да ги програмира?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330ci ZHP
Мечтае да кара: без значение к'во е63

Re: проблеми с алармите!?

Мнение от DA HUSTLA » 03 Май 2010, 14:14

колега дай малко повече инфо , съмнявам се така някой да ти отговори, или да хвърляме боб...
за каква кола става въпрос, кое е италианско - колата или алармата, оригинална ли е или е допълнително слагана... и т.н.
... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 06 Май 2010, 10:24

Да не би да ти е изгоряло бушончето..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да цирикат!!!
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от kapi_88 » 06 Май 2010, 14:47

възможно е от бошона и на мен ми беше сащото
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от ///M BOSS » 07 Май 2010, 18:14

Същия проблем имах и се оказа бошончето ..

Потребител
Аватар

Мнение от qsho » 06 Юни 2010, 16:42

ами бмв-то 325 тдс внос от италия и алармата е италянска,трябва ми някои кото може да синхронизира аларми!аз съм в бургас!бошоните са си наред но си смених акумулатара и ми казаха че батерията на алармата е заминала и е останала без ток и сигнала на дистанционото е загубен от приемника !

Потребител
Аватар

Мнение от minyo » 07 Юни 2010, 0:31

Моята аларма е също италианска има стикер на нея BMW AUTO SECURITY GT ALARM март 96г. някав сериен номер . При пиновете на алармата имам ключ с който мога да я изключвам и вкл. ръчно с ключа. Ако си махам акумолатора след като го сложа обратно не ми работи алармата и не мога да запаля. Рестартирам я от ключа и е готова ако е стояла дълго време така и не разпознава дистанционното. Вкарвам контактния ключ и давам на позиция преди контакт задържам копчето на дист.за закл. няколко секунди след като се заключи веднага задържам копчето за откл. тъй като алармата има обемен датчик и засича че има някой в колата и ще започне да свири след 10 секунди. И е готово. Между другото много са тегави за работа и почти при всеки когото отидеш ще те посъветва да я засилваш към коша ако е стара и прави такива мизерии. Аз съм се опитвал да обучавам друго дист. за нея неще и неще с четец се опитвах, с климореда си играх уви греда има още една игра разбира се с друг външен модул който да ти позволи да обучиш различно от модела дист.ама става много игра пък и не е рентабилно. Съветвам те огледай се за нова аларма :yes: :yes: . Дано съм ти помогнал с нещо :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 09 Юни 2010, 13:33

qsho написа:ами бмв-то 325 тдс внос от италия и алармата е италянска,трябва ми някои кото може да синхронизира аларми!аз съм в бургас!бошоните са си наред но си смених акумулатара и ми казаха че батерията на алармата е заминала и е останала без ток и сигнала на дистанционото е загубен от приемника !

Този който ти го е казал изобщо не разбира от аларми. По-вероятно е да има проблоем с предпазитела на алармата, който е отделен и не е в кутията с предпазителите. В противен случай, като си закачиш акумулатора и алармата се активира. Това го правят всички аларми, като леко изписукват. Започват да "свирят" само след като отвориш, затвориш врата, капак и др. Да не говорим, че ако е добра алармата, няма да успееш изобщо да запалиш колата. Щом при теб това не се е случило, значи вероятно е предпазитела.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 09 Юни 2010, 13:40

minyo написа:Моята аларма е също италианска има стикер на нея BMW AUTO SECURITY GT ALARM март 96г. някав сериен номер . При пиновете на алармата имам ключ с който мога да я изключвам и вкл. ръчно с ключа. Ако си махам акумолатора след като го сложа обратно не ми работи алармата и не мога да запаля. Рестартирам я от ключа и е готова ако е стояла дълго време така и не разпознава дистанционното. Вкарвам контактния ключ и давам на позиция преди контакт задържам копчето на дист.за закл. няколко секунди след като се заключи веднага задържам копчето за откл. тъй като алармата има обемен датчик и засича че има някой в колата и ще започне да свири след 10 секунди. И е готово. Между другото много са тегави за работа и почти при всеки когото отидеш ще те посъветва да я засилваш към коша ако е стара и прави такива мизерии. Аз съм се опитвал да обучавам друго дист. за нея неще и неще с четец се опитвах, с климореда си играх уви греда има още една игра разбира се с друг външен модул който да ти позволи да обучиш различно от модела дист.ама става много игра пък и не е рентабилно. Съветвам те огледай се за нова аларма :yes: :yes: . Дано съм ти помогнал с нещо :wave:

Тва важи обаче само за тея с 2-те копчета.
Трябва да се смени батерията на алармата и да пробваш ако ли не най вероятно като е сдала багажа ти е помела и паметта на чипа...
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Кола и жена едновременно

Мнение от vlado_882 » 09 Юни 2010, 22:26

Дистанционното на алармата случаино да не е сиво с едно копче в средата и да е отстрани с оранжев кант ?
...

Назад към E36