Странен проблем с централното заключване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Странен проблем с централното заключване
Здравейте! Тука от 2 дена се случват странни неща с централното ми.Колата е е36 купе с оригиналната аларма и комфорт модул.Значи вчера натискам да заключа не иска,чува щракване,заключва само едната врата и багажника.После пробвах 10-ина пъти,всеки път различен пиниз ми прай,ту едната лява врата само,ту дясна,от време на време и двете не се заключват.Разкачих акумулатора да рестартирам системата,че помислих че нещо е забило.Пак не се оправя.На отворени врати пробвам да заключа отвътре,не се прибират джиджавките,на затворени няма проблем отвътре.Пробвам с ключа отвън,става само по единично,не бачка централното.По едно време след около час-два се оправи заключването,само дето вече не бачкаше екстрата да се вдигат джамеците сами.До днес така си беше,докато по едно време паркирам,тръгвам да заключвам не иска пак.Пробвах да запаля колата,въртя стартера и нищо,все едно не съм.Разкачих акумулатора пак,проблема с паленето изчезна,остана този със заключването.Дайте някакви предположения,дали от алармата,централното,комфорт модула 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Странен проблем с централното заключване
Намирисва на аларма-щом меша и си прави каквото иска..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- metodi80
- старши ентусиаст
-
vladi_a_i написа:Намирисва на аларма-щом меша и си прави каквото иска..
Мхм ...
Бегай при некой алармаджия да я види тая аларма ...
Възможно е двата проблема при тебе да нямат общо , ама се съмнявам ....
За днес бях оставил ходенето,че не разбирам от електроники хич,ама от работа не остана време...като остраня проблема ще пиша
4 мнения
• Страница 1 от 1