Лепене "водачи" на предни стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Лепене "водачи" на предни стъкла
Здравейте колеги.От едно известно време предно дясно стъкло все заяжда и с големи мъки се смъква и вдига /за това може би 5-6 месеца не съм го бутал така и ака не се возя в мойта кола/ Но снощи ми падна и другото стъкло лявото и днес се запасих с уплътнения и водачи на стъклата от работа и се заех.Като разглобих и гледам алуминиевите пластини на стъклото се отлепили от стъклото и то си шава
Гледам с някакъв силикон е лепено и от страни има по една "П" образна пластмаса в която влиза стъклото.С какво да го лепя това стъкло за тая планка?Обикновен черен силикон ще стане ли или трябва да търся джамжийски и хубав, че да забравя за тия проблеми с тия стъкла?

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Re: Лепене "водачи" на предни стъкла
влез в някой стоителен магазин и кажи да ти дадат силикон за огледала.струва към 5лв и от опит знам че държи 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колега с поксипол съм лепил тия неща, вече мина едно лято и тая зима и отново идва лято, никакви проблеми няма. Проблема е да си намериш кореселин, перфектно почистване на всичко, после със спирт го минаваш и чак тогава слагаш лепилото. Тази процедура направих и нямам никакви проблеми. Поздрави.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
има силикон за стъкла ползват го за ал.дограми много здрав и еластичен с него става перфектно изпробвано е 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ясен николов написа:има силикон за стъкла ползват го за ал.дограми много здрав и еластичен с него става перфектно изпробвано е

6 мнения
• Страница 1 от 1