Виско от m43b16 на m50b20 !!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
Виско от m43b16 на m50b20 !!
Колеги да ви питам понеже смених мотора на компакта с м50б20 но виското не е много в ред ,а от стария ми мотор м43б16-ката виското е почти новичко .Та въпроса ми е едни и същи ли са на м43б16 и м50б20 ?
Че не ми се сваля от 2-ката и да се окаже че са различни някой ако е запознат да каже.Благодаря ви предварително и потарсих с търсачката но не можах да открия нищо което да ми свърши работа.
Че не ми се сваля от 2-ката и да се окаже че са различни някой ако е запознат да каже.Благодаря ви предварително и потарсих с търсачката но не можах да открия нищо което да ми свърши работа.

Re: Виско от m43b16 на m50b20 !!
еднакви са, ама като си семинл моторите, се треа си повидял тва аонова е не се ли сети първо да погледнеш дваете да сравниш и тогава да пускаш тема, да не говориме, че реалоема е перфектен за сверка на такива глупости!!!
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
колега гледахме колкото се може по-бързо да сложим мотора и да го запалим даже вечерта до 11-12ч. до нагласяхме че на другия ден трябваше да се ходи на събор и затова допуснахме тази грешка да не го погледнем.И не мисля че е станало кой знае какво като съм попитал.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
hip_hop_joe написа:колега гледахме колкото се може по-бързо да сложим мотора и да го запалим даже вечерта до 11-12ч. до нагласяхме че на другия ден трябваше да се ходи на събор и затова допуснахме тази грешка да не го погледнем.И не мисля че е станало кой знае какво като съм попитал.
Добре де нали ти казах,че са едни и същи,и няма проблем да сложиш това от 1.6

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
сложи си ел перчица с един нов датчик и си бараи макарите
чух че и текнали чурбите до кена ?
чух че и текнали чурбите до кена ?
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
хахаха въпросните чорби бяха течове от хидравликата но както и да е винаги има хора който си ги насосват нещатата както те си знаят иначе и сега в момента с това виско пак си е наред охлаждането на колата . А с теб откаде се познаваме или пък ти кой си ...... че не мога да се сетя нещо .

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
7 мнения
• Страница 1 от 1