Разпознаване на част от охладителната система
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Разпознаване на част от охладителната система
Здравейте,
Вчера докато отивах на работа колата запуши, спрях и видях че маркуча който е от радиатора към двигателя се е изметнал, но като поразгледах видях, че се е счупила тази част, свалих я и опитах да я потърся в реал оем-а но нещо не сполучих. Бихте ли помогнали и евентуално от къде мога да я закупя днес и на приблизителна цена.
Бмв 316, бензин - 94та
Мерси предварително
Вчера докато отивах на работа колата запуши, спрях и видях че маркуча който е от радиатора към двигателя се е изметнал, но като поразгледах видях, че се е счупила тази част, свалих я и опитах да я потърся в реал оем-а но нещо не сполучих. Бихте ли помогнали и евентуално от къде мога да я закупя днес и на приблизителна цена.
Бмв 316, бензин - 94та
Мерси предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- spas318
- Потребител
-
- Кара: E36 318i/M43--93г
Re: Разпознаване на част от охладителната система
Здравей колега.и на мен ми сълзи от този пласмасов фланец антифриз,затова преди да се счупи нацяло тръгнах да го търся по магазините.доста по-обиколих,все нямаха-накрая го поръчах в един магазин и на другия ден си го взех.през почивните дни ще го сменям.търси го с този сериен номер-11 53 1 247 122.това е номера на тази част.в магазините ми показаха още един такъв фланец,но той беше под 90 градуса,а моя не е такъв.А колкото до цената,навсякъде различна казват.почнаха от 20лв и тавана беше 40лв.който ми се видяха много за тази пласмаса.аз го купих за 26лв.ДВГ ми е М43
Поздрави и безаварийно
П.С.-ако погледнеш от долу на пласмасовата планка има номер,но ако е сменявана тази част няма да го има.аз като свалих да видя какво е положението видях номера,но не го записах.на новата част този номер го няма от долу,пише го на кутията
Поздрави и безаварийно
П.С.-ако погледнеш от долу на пласмасовата планка има номер,но ако е сменявана тази част няма да го има.аз като свалих да видя какво е положението видях номера,но не го записах.на новата част този номер го няма от долу,пише го на кутията
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ceco_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `99 318i E36 Touring
- Мечтае да кара: M5 Touring
Колега в Ауто+ го има със сигурност. От там си купих моето на SWAG. В момента цената му за крайни клиенти е 30 лв. Моето е под 90 градуса и съм с М43
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
има под 90, 45 и 0 градуса, така че обърни внимание кое е твоето, щото маркуча няма да ти стигне или ще стои прегънат 

fastv6 написа:И аз съм купувал от Ауто+.
Там не продават ли малко скъпичко?
аз си го купих от даро кар и беше около 30-40 кинта.
В края на краищата, обиколих няколко морги в които го нямаше, цената варираше от 20-30 лв. Отидох до Козлодуй пообиколих малко, но никъде нямаше за 1.6 мотор, и в някакво магазинче, го намерих на цена 35 лв. някой си го бил поръчал, но не минал да го вземе и така... Мерси все пак за отговорите 

- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да цирикат!!!
- Мечтае да кара: НЛО
в боша всичко има 

Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.
10 мнения
• Страница 1 от 1