пак чистачки

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

пак чистачки

Мнение от mursi » 05 Апр 2010, 0:54

колеги здравейте , имам следния проблем ако можете помагайте, чистачките на колата отказват да работят и след време сами се оправят няма изгорели бушони , релето работи перфектно някой може ли да каже от каде е това.Сега пак спряха и незнам дали ще се оправят ама не мога да разсчитам секи път на това :confused: :(
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT

ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: пак чистачки

Мнение от samokoveca » 05 Апр 2010, 12:27

наи вераятно лосчето ти прави мизерии вътре има едни пластинки и ако са хлабави може да са нагорели а може и да са се стопили пробваи направо с друго лостче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ___B___M___W___ » 05 Апр 2010, 13:08

samokoveca написа:наи вераятно лосчето ти прави мизерии вътре има едни пластинки и ако са хлабави може да са нагорели а може и да са се стопили пробваи направо с друго лостче

приятел преди време имаше сходен проблем и демонтирах ме лостчето въпросните пластини бяха много зле почисти ги и се оправиха за малко след 2-3 седмици започна пак проблема и го смени

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd && 525d
Мечтае да кара: В европейска България

Мнение от bmw55 » 05 Апр 2010, 17:23

Бушона може да е здрав, но може да е направил нагар и ту да дава контакт, ту да не дава, ако питаш мен сложи му нов и няколко пъти го вкарай и изкарай от гнездото, за да надраска клемите в кутията,та ако и те имат нагар да се изчистят.Ако не стане пластинките на лоста са нагорели и просто ги почистваш(може и след това с контакт шпрей) и ще се оправят имал съм такъв проблем!
Бъди честен пък да става квото ще

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mursi » 06 Апр 2010, 10:12

колеги благодаря за отговорите , проблема беше в прословутото реле, приема тока които идва до него но не го искарва към моторчето беше се получила студена спойка , сега бачкат ве4е :)
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT

ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!

Назад към E36