Въпрос за помпа в резервоара на ТДС Компакт.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за помпа в резервоара на ТДС Компакт.

Мнение от bmw325tds » 30 Мар 2010, 12:46

niko74 написа:Ето я,както се казва РАЗВРЪЗКАТА....Оказаха се 3(ТРИ) неработещи свещи!!!Да се чудиш "Великият"(поне някой колеги тук така го определят) "МАЙСТОР" Ясен какво ми е проверявал.По негови твърдения свещите ми са били "като нови",релето било заминало...Айде 100лв. за реле.Само господ и самия той знаят какво е станало... :mhihi: .Дали е сменил въобще релето,дали ги е гледал свещите???Явно той не ги обича пипкавите работи,джаста-праста и дай парите...Не е много хубаво това,тоя форум не е за пре..ване на другите...Благодаря за вниманието и мненията на Колегите!!! :yes:
И още нещо.Убедих се,че евтиното винаги ти излиза мн.по-скъпо...

:OT: Ами колега ремонтирай си сам колата.
На мен ми се разтропа скоростната кутия. Търсих майстор, защото нямах време да се занимавам.
Първият майстор: "О аз не ремонтирам скоростни кутии. Ходи при ххх той може и да я направи."
Втори майстор: "Това тропане не е от скоростната кутия, нещо друго ще е. Колянов вал, може за основен ремонт да си."
Трети майстор: "Мога да я сваля кутията и да ти я дам да я караш при някой да ти я прави. Аз не се занимавам с това."

Накрая сам си свалих скоростната кутия, разглобих я, смених лагера на първичния вал и я сглобих. Спестих пари от ремон и оставих "майсторите" гладни.

Темата май вече е за ключ.

Предишна

Назад към E36