Неясноти под капака :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Неясноти под капака :)
Колеги днес видях до кабела за абс имам една букса която не е вкарана някъде и се чудя за какво може да е:
и ето това оранжевото до което стига кабел и се връща какво е, и от другата страна го има
и ето това оранжевото до което стига кабел и се връща какво е, и от другата страна го има

- bmw318tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS
Re: Неясноти под капака :)
Оранжевото е за аербега 

Буксата от првата снимка ми прилича на букса за халогенни.
Ако нямаш фабрична инсталация за халогенните,предишният собственик може да я е правил допълнително.
Ако нямаш фабрична инсталация за халогенните,предишният собственик може да я е правил допълнително.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
втората снимка ти е за еарбега а другото освен да го премереиш и проследиш няма как да знаем
Тая букса да не е за мигача на десния калник. Мисля че беше същия модел. Но за да я закачиш, трябва да свалиш подкалника. Провери си дали ти работи мигача.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
За тези кабели питай този който е правил тунинга по тази кола. Прилича ми на присаден М42 на мястото на М50-52. Допълнително са слагани халогени и има други неща, които фабрично не са така, като се вижда от снимката.
bmw325tds написа:Тая букса да не е за мигача на десния калник. Мисля че беше същия модел. Но за да я закачиш, трябва да свалиш подкалника. Провери си дали ти работи мигача.
Кажи бате ти верно ли през подкалника си сменяш крушка на мигача? Това да не е рено бре?
Не можеш ли просто да откачиш мигача отгоре и да си смениш крушката? Сещаш се за какво говоря, нали?
Kris написа:bmw325tds написа:Тая букса да не е за мигача на десния калник. Мисля че беше същия модел. Но за да я закачиш, трябва да свалиш подкалника. Провери си дали ти работи мигача.
Кажи бате ти верно ли през подкалника си сменяш крушка на мигача? Това да не е рено бре?
Не можеш ли просто да откачиш мигача отгоре и да си смениш крушката? Сещаш се за какво говоря, нали?
Бате, става на въпрос за буксата, а не за смяна на крушката. Малко ми е трудно да извадя буксата за мигача, ако не е закачена и е паднала в пространството зад калника. А колегата ясно е показал къде му е буксата в момента.
bmw325tds написа:Kris написа:bmw325tds написа:Тая букса да не е за мигача на десния калник. Мисля че беше същия модел. Но за да я закачиш, трябва да свалиш подкалника. Провери си дали ти работи мигача.
Бате, става на въпрос за буксата, а не за смяна на крушката. Малко ми е трудно да извадя буксата за мигача, ако не е закачена и е паднала в пространството зад калника. А колегата ясно е показал къде му е буксата в момента.
99.9% съм сигурен че това не е от мигача, и мисля си че кабела на мигача не минава от там (Но може и да греша). А дори и да му е там буксата дали не може да я прекара по-простичко "отгоре" така да се каже а требе да сваля подкалника.
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
ами не е нито за мигача нито за халогена и за клаксон може би не е защото си имам

А дали не е възможно да е имала по-голямото казанче за чистачките с двете моторчета (интензивно миене на стъклото или там пръскалки на фаровете не го знам кое е точно). Поне според мястото на което се намира буксата и като имам пред вид че и на помпичката за течност на чистачките е такава буксата. Просто може някой да си я е свалил тази екстра във времето, и да я е направил обикновенна.
P.S.
Не казвам че е точно това, просто размишлявам.
P.S.
Не казвам че е точно това, просто размишлявам.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
там отдолу мисля че стои сирената на алармата 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Гецата написа:там отдолу мисля че стои сирената на алармата
Може на старата ми Е36-ца, там отдолу беше "сирената" на фабричната аларма. Която м/у другото изглеждаше точно като клаксон.
13 мнения
• Страница 1 от 1