Въпрос за помпата в резервоара на 318 tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
Въпрос за помпата в резервоара на 318 tds
Помпата ми е изгоряла,ще се сменя нама как , но навсякъде по каталози и сайтове ми излиза цялата с "кошницата" поплавака и тн /цялото пластмасово тяло/. Въпроса ми е има ли начин да разбера дали може да сменя само самата помпа /металната и част/,защото моята кошница си е читава и не ми се плаща отгоре за нова , ако някой с 325тдс или 318тдс е сменял само помпа да сподели нещо каталожен номер и тн. да си я търся ,ако не ще взимам цяла кошница че сега е навързана с едни тройници и клапанчета , положението е "без коментар".
п.п. да очаквам ли колата да тръгне повече с функционираща такава помпа или тя помага само при запалването
защото сега с изгоряла колата си върви и нямам оплаквания
п.п. да очаквам ли колата да тръгне повече с функционираща такава помпа или тя помага само при запалването

6>4
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Re: Въпрос за помпата в резервоара на 318 tds
Помпата се продава само цяла- ако я искаш нова. Един колега от Е39 подфорума имаш проблем с релето на помпата, но май така и не можа да намери само него. Втора ръка може и да намериш само помпа, но не занам дали си заслужава.
Помпата може да окаже влияние само върху паленето. Противно на много мнения тази помпа работи нон стоп докато работи двигателя.
Помпата може да окаже влияние само върху паленето. Противно на много мнения тази помпа работи нон стоп докато работи двигателя.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз съм сменявал само помпата и съм писъл по въпроса къде какво и как колко и тн.
И то няколко пъти.
Ако не намериш инфо пиши ми ще ти отговоря, но преди това потърси!
И то няколко пъти.
Ако не намериш инфо пиши ми ще ти отговоря, но преди това потърси!

ShibinG написа:Помпата ми е изгоряла,ще се сменя нама как , но навсякъде по каталози и сайтове ми излиза цялата с "кошницата" поплавака и тн /цялото пластмасово тяло/. Въпроса ми е има ли начин да разбера дали може да сменя само самата помпа /металната и част/,защото моята кошница си е читава и не ми се плаща отгоре за нова , ако някой с 325тдс или 318тдс е сменял само помпа да сподели нещо каталожен номер и тн. да си я търся ,ако не ще взимам цяла кошница че сега е навързана с едни тройници и клапанчета , положението е "без коментар".
п.п. да очаквам ли колата да тръгне повече с функционираща такава помпа или тя помага само при запалванетозащото сега с изгоряла колата си върви и нямам оплаквания
Пиши в подфорума "купува" за нова помпа. Има нови италиански помпи. Само помпата.
Аз на моята помпа и смених четките и сега нямам проблем вече 1600км, за два месеца.
Потърси в търсаката има много изписано.
4 мнения
• Страница 1 от 1