Крадци във ж.к Лагера. Само да ги пипна...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
overclock написа:Колега, къде по-точно в Лагера, че и аз съм в тази част?Преди една година точно до 25 у-ще бяха разбили шофьорското стъкло на един Голф 3 (или 4).Като го видях лошо ми стана.Най-лошото е, че и да ги хванат ще ги пуснат.
те ги пускат преди да са ги хванали, обикновено си плащат още на място като ги (АКО ГИ) хванат куките
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Съжалявам, че първият ми коментар ще бъде за кражба!!! В 22:00 ми разбиха задното стъкло – (сещате се нали- натиск с отверката в уплътнението) Докато стигна до колата тези вечи ги нямаше, съсед ми каза че е забелязял тъмна кола започваща с рег номер "Т"..... Направих набързо едно кръгче около близките блокове (Овча купел 1) и представете си с какво изомление видях Тъмно син Opel Vectra 90 и някоя година с рег номер Т 1061 АС ПАРКИРАН ЗАД БЛОКА МИ!!!! Спрях до него в момента в който слязох и исках да изясним нещата той потегли с пълна газ. Не мога да бъда 100% сигурен, но хора ако видите тази кола имайте едно наум.
Ама вие сте направо касметлии.Сега ще ви кажа какво са ми откраднали на мене от прословутия квартал Герена за около 4 години кадето живея.Първо се започна с чупене на дясно стъкло,откраднаха ми касетофона нараниха таблото с скапаните им отверки.Два пъти ми крадат Халогени и бъбреци+ странични мигачи,и последния на голям цирк беше като за една вечер ми откраднаха халогени,бъбреци,емблемите, лаисните предни и задни+ четирите капачки на джантите.КАТО СИ ВИДЯХ КОЛАТА НЕЩО В МЕНЕ СЕ УМРЯ:(
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
И аз да се оплача...
И аз да се оплача.....на мен в Младост 1 пред блока ми открадна CD-то през заднтото триъгълно прозорче. Поздравявам крадците, че поне са го направили кулурно. Закарах я на платен паркинг, защото застрахователя ми обясни, че при кражба на автомобила, в случай на разбит прозорец щета не се изплаща. Та от паркинга ми смъкнаха десния мигач и то така брутално, ще са счупили щипките от към фара, та сега трябва да го лепя със силикон. А за CD-то много ще се замисля, защото разправиите са големи.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Та от паркинга ми смъкнаха десния мигач и то така брутално
E нали има пазач,как стават тези неща/аз какво ли питам като на един платен паркинг отивам зех си колата и си заминах без да ме види или пита нешо някои/,добре а ще ти платят ли нещо собствениците на паркинга от който са ти откраднали мигача?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Колеги наскоро и мен ме сполятя чупене на задно ляво малко прозорче и олекнах с це де-то. А пък аз смотания напоследък си оставях панела вътре та заедно с тях и дистанционното са взели. Пълен комплект та дайе и шейната която не беше от там. Педали колкото искаш това се случи в Х Димитър пред блока на жена ми. Само да мерна, че някои в тоя район краде нещо от каквато и да е кола просто не знам какво ще му приячиня още. Дано даде тези пари от цеде-то ми за лекарства м...ка му.
- fxp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318is
- Мечтае да кара: e36 m3
Братлета .. мене по ме съмнява, че тия части са нужни на сервизите който оправят вкараните на автовози блъснати коли ... знаете по колко автовоза с ударени коли се разтоварват на ден ..
Говоря конкретно за екстериора .. тук ожулена лайсна .. там смачкана броня .. и просто си набавят частите една по една ..
Горублянските таратайки сигурно са оборудвани с много наши части ..
Говоря конкретно за екстериора .. тук ожулена лайсна .. там смачкана броня .. и просто си набавят частите една по една ..

Горублянските таратайки сигурно са оборудвани с много наши части ..

Не вярвам на нищо което кърви по пет дни и не умира!
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
ExM написа:Не се отказвай и си търси правата пред застрахователя.
То не може само да се лапа, трябва да си поемат и отговорностите!
Абсолютно, не се отказвай!! Да плащат!!! Виждам как един ден пак ще нахлуем в парламента......comming soon

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
и на мен така през малкото странично стъкло влязоха - и ми гепиха СД-то в Младост...започвам да си мисля че това е една бандичка и върлува в цяла София - не вярвам различни хора по съвсем идентичен начин да крадат едни и същи неща.
- Москвич 412
- Потребител
-
- Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
- Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
- Детайли за колата: Танк,пази се!
Re: Крадци във ж.к Лагера. Само да ги пипна...
Колеги, какво се учудвате,не напразно нашия народ има славата на крадливо племе,миналия месец ми свиха акумулатора,викам аз ушатите въртяха се 5 минути гледаха,гледаха и накрая ми рекоха "с нищо не можем да ти помогнем",когато крадци започнат да крадат коли или да крадат по коли,винаги действат заедно с полицията,намират си съюзници сред ушатите и им казват кога и къде и на коя кола ще се извърши кражбата час дата и всякакви подробности и ушатите седят в района,ако някой подаде сигнал и се изпратят кординатите до всички коли,ушатите,които са партия с джамбазите,им звънят по телефона и им казват бегайте че идваме,същевремено по радиостанцията казват че те се отправят натам за да няма опасност някои техни колеги да гепят крадците,хващайте наркоманчетата и им трошете ръцете,друго решение просто няма.
Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4