E36 316 Compact с М50-КАК?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- venek
- младши ентусиаст
-
- Кара: F02 740Li & E34 525IX
- Мечтае да кара: F90 M5
E36 316 Compact с М50-КАК?
Колеги,
някой да има схемата на връзване на кабелите на М50 във Е36 1.6 Компакт.Потърсих но не мога да намеря нищо.
Благодаря предварително!!!

някой да има схемата на връзване на кабелите на М50 във Е36 1.6 Компакт.Потърсих но не мога да намеря нищо.
Благодаря предварително!!!

Re: E36 316 Compact с М50-КАК?
щом казваш, че си търсил, значи треа ти е ясно какво треа да поясниш. Инак аз знам отговора, ама честно ти казвам нема го кажа. проблема ти е, че качваш мотор без ЕВС на кола с ЕВС, нали така и неще да запали.
- venek
- младши ентусиаст
-
Качихме всичко,ЕВС-а го преправих и стана,но до колкото знам трябва да се превържят някой от пиновете.Това ми е въпроса,Извинявам се,не го зададох както трябва...
venek написа:Качихме всичко,ЕВС-а го преправих и стана,но до колкото знам трябва да се превържят някой от пиновете.Това ми е въпроса,Извинявам се,не го зададох както трябва...
Няма разлика в пиновете, от М40 към М50 без ЕВС няма разлика, от М52Б20 с ЕВС към М50Б25, няма разлика в пиновете, има бутане на някой неща заради ЕВС. Така, че ако си излъгал ЕВС няма да има ядове и треа да запали.
- venek
- младши ентусиаст
-
Благодаря колега,
ние във подфорума имаме такава тема като ВАЖНА и ни е много лесно.Направете си и вие такава,ще е полезна на всички колеги които искат да направят такава трансплантация,ако искате направете тази тема такава като някой колега ако има снимки на това как е направил различна трансплантация нека добави своето мнение.
Само предлагам,нищо лично,ако модераторите преценят да го направят,ако не нека я заключат.Вие си преценете!!!

ние във подфорума имаме такава тема като ВАЖНА и ни е много лесно.Направете си и вие такава,ще е полезна на всички колеги които искат да направят такава трансплантация,ако искате направете тази тема такава като някой колега ако има снимки на това как е направил различна трансплантация нека добави своето мнение.
Само предлагам,нищо лично,ако модераторите преценят да го направят,ако не нека я заключат.Вие си преценете!!!

venek написа:Благодаря колега,
Само предлагам,нищо лично,ако модераторите преценят да го направят,ако не нека я заключат.Вие си преценете!!!![]()
![]()
Тук няма нужда от такава, то сменяш мотор от едно моделно семейство и няма яд, а и имаме не една теми за смени на мотори. При е30 си треа пренареждане, и другото което е, че там различните купета с различните мотори са с различни инсталации и една схема не върши работа, треат много

6 мнения
• Страница 1 от 1