Смяна на цвета документи ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ss_blood_sa
- Потребител
-
- Кара: Каквото има !
- Мечтае да кара: M3 SMG
Смяна на цвета документи ?
Въпроса ми е когато сменя цвета на колата какви документи ще трябва да сменям и колко ще ми струва
п.с: Знам че има 100 теми за разходи защото всички ги изчетох ама за 328 м52 по темите разхода му варира от 7 до 77. За спокоино каране питам аз за натискане няма кола дето да не гори и ще помоля учтиво колеките ,които карат тъкава кола или са го видяли с очите си а не си мислят или чували за колко е разхода . Да ми напишат едно Л.С с градско и извън г. колко гори с спокойно каране казвам на л.с защото инък много ще ми се карът съформците че има хиляда теми да се науча да ползвам търсачката и.т.н А и ще избегнем спама Благодаря ви предварително
п.с: Знам че има 100 теми за разходи защото всички ги изчетох ама за 328 м52 по темите разхода му варира от 7 до 77. За спокоино каране питам аз за натискане няма кола дето да не гори и ще помоля учтиво колеките ,които карат тъкава кола или са го видяли с очите си а не си мислят или чували за колко е разхода . Да ми напишат едно Л.С с градско и извън г. колко гори с спокойно каране казвам на л.с защото инък много ще ми се карът съформците че има хиляда теми да се науча да ползвам търсачката и.т.н А и ще избегнем спама Благодаря ви предварително
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Смяна на цвета документи ?
Минаваш на канал и сменяш талона, някакви дребни пари бяха, не помня точно ама май 24 лв или нещо подобно.
Само ,ако ще сменяш и матору и цвета,първо гледай да е цвета,че в КАТ сигурно няма,да го харесат(2.8цата).
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
bum_bum написа:Минаваш на канал и сменяш талона, някакви дребни пари бяха, не помня точно ама май 24 лв или нещо подобно.

- ss_blood_sa
- Потребител
-
- Кара: Каквото има !
- Мечтае да кара: M3 SMG
Мерси много темата може да се локне .
5 мнения
• Страница 1 от 1