Каква добавка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 15 Авг 2005, 21:58

с пипвр също става няма майтап ако нямаш друго под рука ама моя съвет е добавки пипер лук и други мерудиии НЕ
вервай те ми аз от както съм във форума научих много неща за които съм също токлкова много благодарен ..... а те са не прави цигански работи с колата/БМВ-то/ то е автомобил за хора с усед и вярно ама много вярно ще ти служи ако се грижиш добре за него.
Погледни къде точно е теча може да не е от радиатора има хиляди други места , свали го ако е ребро го залепи иначе ако е между пласмасата и метала нов съветвам те инвестицията си струва.
Аз части които управляват или участват в рабората на двигателя на старо не взимам .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LEXMAUL » 15 Авг 2005, 22:30

ДОБАВКИ? :bs: НЕДЕЙ!!!

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 16 Авг 2005, 7:49

аз съм против добавките, и на мене ми изчезва по малко антифриз и не мога да разбера от каде обаче имам една туба дестилирана вода и я наливам резон с антифриз.
не доливайте вода от чешмата дори да сте с концентрат антифриз , всяка пресна вода е ръжда, като доливаш редовно цялата система си @$%#$ майката
Изображение

Потребител
Аватар

ре ...

Мнение от ged » 23 Авг 2005, 19:57

аз съм с жигула но не слагам добавки по простата причина че при източване на водата или антифриза се получават много гадни запушвания
я на термустата я някъде другаде ....
при мен има 2 кръга първия е радиатор испасител - двигател, втория е към купето но сложа ли нещо като пипер или прахче при смяна винаги нещо се затлачва и запушва .... мене ми е през онная работа термостата ми е 12-15 лв кранчето за парното е 6 лв
ма момчета не ми се мисли ако правите глупости по БМВ тата си какво ви очаква ... и аз секи момент ще си взема едно
няма и водата в чистачките да си сменям пред блока камо ли да правя нещо друго ....
всичко е въпрос на принципи ... караш ли готина кола поддържай я
колата е като жената
ако е готина глези я
ако е грозна и гадна еби я в гъза и си търси готина :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Re: ре ...

Мнение от BAYRON » 25 Авг 2005, 2:25

ged написа:
колата е като жената
ако е готина глези я
ако е грозна и гадна еби я в гъза и си търси готина :lol:

разцепваш мрака бе момче :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade

Мнение от hemi » 25 Авг 2005, 3:33

момчета,мен радиатора пролета така протече,че слагах леген под колата,купих си една добавка и спря,преди месец,смених водната помпа..профилактично и така и така изтече антифриза и вместо да го цедя,го смених с нов,още държа!ТАка,че моят съвет е слагай добавка и не се притеснявай! :D :lol:

Предишна

Назад към E36