осветление в жабката
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
осветление в жабката
здравейте колеги имам лек проблем който ме дразни и той е, че не ми свети плафона в жабката ,установих че не идва + към буксата, някой знае ли от къде точно идва + за осветлението, опитах се да проследя горе долу, но има бая жици и взе да се стъмва и нищо не открих
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: осветление в жабката
Ако колата ти е след 95 или там 94 края и с двата бега -тоест е с новата жабка има едно пластмасово палче на ключалкава което се подпира във вътрешната си част от едни обратни пружини.При доста случаите се чупят крачетата който държат пружинката и няма какво да бута пластмасовото лостче.
Ако колата ти е със старото табло-жабка отзад има едно като бутон.Самата врата на жабката има едно продължение което натиска бутона и спира да свети-проблема е когато се счупи продължението на жабката -тогава свети постоянно
Ако колата ти е със старото табло-жабка отзад има едно като бутон.Самата врата на жабката има едно продължение което натиска бутона и спира да свети-проблема е когато се счупи продължението на жабката -тогава свети постоянно

Re: осветление в жабката
под волана има кора , сваляш я и там има много кабели , ще видиш има и реле което подава ток на жабката . Вземи 1 Мултицет и измери при извадено реле в цокъла дали има някакво напрежение . Ако има , може да разглобиш релето за да видиш дали не е залепнало вътре . Успех !
3 мнения
• Страница 1 от 1