Малак проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
Малак проблем
Абе имам някакъв проблем с това парно . Значи с климатроник съм Колата е 325i и парното ми духа само на 4 бях видял някаде в форума че било от филтъра на климатика който е зад таблото можело да е задръстен и затова да не духа .. Извадих го вчера не е кой знае колко задръстен имаше само някакви малки прахоляци..... Но сега и без него дори не иска да духа на другите степени само на 4 ... Ако някой може да помогне ще съм много благодарен

Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Re: Малак проблем
Колега,като за начало можеш да си оправиш заглавието на темата...то трябва да подсказва проблема.
След това може да напишеш с кой вид климатроник си ...аналогов или дигитален / с врътките или с бутони/ ,евентуално коя година ти е колата и може да получиш отговор на въпроса си,а също така има едно моного интересно нещо във форума...търсачка,която с повечко усилия дава много добри резултати.
След това може да напишеш с кой вид климатроник си ...аналогов или дигитален / с врътките или с бутони/ ,евентуално коя година ти е колата и може да получиш отговор на въпроса си,а също така има едно моного интересно нещо във форума...търсачка,която с повечко усилия дава много добри резултати.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
3 мнения
• Страница 1 от 1