318 ТДС компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
318 ТДС компакт
Ето я и моята история! Дядо коледа ми подари бмв
ПРЕКРАСНО! обаче... за първи път се качвам на бмв с дизелов мотор и супер мн тресеше цялото купе, и ми се стори, че има някакав проблем!
закарах я на доктор и ми казаха, че тампона от дясната страна бил буквално смазан и затова тресяло! такаааа.... смених го.... горе доло се успокоиха нещата! идва другия проблем
губи обороти и няма мощност! закарах я на диагностика. тва момченце там ми каза, че мн грешки имал компа. изчисти ми го уж, покрай тва ми смени и ремаци, и ми оправи прозореца, щото ми се беше строшила едната щипка(въпреки че не бях отишла за това)! Двигателя работел перфектно! обаче... проблема с оборотите си остана! имам чувството, че понякой път направо ще изгасне! 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: 318 ТДС компакт
честито за придобивката и винаги с вратите напред
а сега по темата, няма да е лошо да споменеш като за начало какви са били грешките, които компа е показал, за да насочиш хората, които искат да ти помогнат.
уеспех

а сега по темата, няма да е лошо да споменеш като за начало какви са били грешките, които компа е показал, за да насочиш хората, които искат да ти помогнат.
уеспех

- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Колежке според мен имаш проблем с горивната система или по точно с помпата(ГНП).Трябва да отидеш в някой сервиз за да ти я погледнат.
Грешките бяха маловажни(до колкото разбрах), единия аербег не ми работел, къде съм сменяла крушки било записано като грешка и етакива някви! за помпата нищо не спомена
ElenaG написа:... закарах я на диагностика. тва момченце там ми каза, че мн грешки имал компа. изчисти ми го уж ....
Честито и със здраве да си я караш, сигурно много си слушала миналата година

Колкото до диагностиката и по-специално грешките, то смисъла да се записват и след това да се четат при диагностика е да се знае в кой модул е грешката, евентуално да се прогнозира причината и на края да се отстрани проблема ..
Та с една дума "момченцето" направо е затрило ценна информация.
Съветвам те да покараш така ден-два и да направиш диагностика а не триене на грешки ....
За да има мощност,трябва да се пипнат милиграмите на впръскваното гориво.На диагностика ще се прецени.
Дай направо да те закарам при човек който разбира и да ти обясни какво и е на колата. Ако те устройва драсни 1 ЛС
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
7 мнения
• Страница 1 от 1