Искам да слагам клима,помагайте

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Искам да слагам клима,помагайте

Мнение от jimy » 02 Авг 2005, 19:41

Баварци, дайте ми акъл.Има ли смисал да си слагам клима на баварката или е загубена кауза.Чувам различни мнения,обаче аз не знам какво да правя. Купил съм компресора със стоикато и вътрешното тяло (изпарителя), но се оказва, че компресора и стоиката са за М40 мотор , а моя е М43, дали ще стане от мотора на Е46 318 и дали да се напъвам изобщо.Много ще се радвам да получа мненията ви.
карам си БМВ другото не ме е..бе

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 02 Авг 2005, 20:22

Според мен е загубена кауза, ама щом си решил. Ако неуспея да продам мойта цялата (с М43 е) за части - може да измислим нещо за климатика :) . Аз лично бих предпочел да продам кола без климатик и да си купя такава с фабрично монтиран, вместо да се занимавам.

Потребител
Аватар

благодеря

Мнение от jimy » 03 Авг 2005, 11:19

Здрасти и благодаря за откровенното ти мнение,твойта баварка ударена ли е за да я продаваш на части и колко пари и търсиш на цялята и евентуално само на климата, защото нали знаеш че човек като си навие нещо на пръста...мани, мани.А ако трябва да съм честен не си първия, който ме съветва подобно нещо...ако искаш можем и телефони да разменим

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Изпатил

Мнение от D.Pavlov » 04 Авг 2005, 11:31

Не си заслужава, първо купуваш целият климатик втора ръка и се оказва ,че някоя част липсва, с триста зора я намираш и се оказва че някъде има теч, после компресора е за ремонт и се получава един омагьосан кръг от който няма излизане, по-добре послушай колегата продай я и си купи с ФАБРИЧНО поставен, ако не ,приятно ходене по мъките!!!!!!!!

Потребител
Аватар

Мнение от jimy » 04 Авг 2005, 12:52

Абе явно сте прави и трябва да се замисля, но хората сме мазохисти та незнам....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525d

Мнение от ETW_You_ » 04 Авг 2005, 17:00

Здравей,имаме 5-6 коли в сервиза с допълнително слаган климатик и нито една от тях няма климатик като хората!включително и една с климатик монтиран в Impass за 4550лв и пак нищо работа.

Потребител
Аватар

Мнение от jimy » 04 Авг 2005, 18:11

Благодаря ти за мнението, то каточели натделява. Ти в сервиз ли работиш и колите с допълнитено монтираната клима все Бмвета ли са. На мен Горан в Инпас ми обяви 3500 за климатик на Диавия- италиански, което е безумие...

Назад към E36