Номер-а на рамата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Номер-а на рамата
Номер-а на рамата нещо ми се губи в " http://www.bmworg.ru/ ". Казва ми че неможе да бъде намерен в базата данни.
Възможно ли е, наистина да го няма или тапетите от КАТ да са го объркали. Искам да си погледна какво ми дават за модела.
Или ще помоля да ми дадете друг линк на друго място където мога да си чекна колицата.
Възможно ли е, наистина да го няма или тапетите от КАТ да са го объркали. Искам да си погледна какво ми дават за модела.
Или ще помоля да ми дадете друг линк на друго място където мога да си чекна колицата.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Има и друг вариант - ако колата е от Италия - там е влезнала като втора употреба от Германия например. И сега ти се води първа регистрация тази от Италия
.

Dimitar написа:Има и друг вариант - ако колата е от Италия - там е влезнала като втора употреба от Германия например. И сега ти се води първа регистрация тази от Италия.
Извинявам се, но забравих че и на други места си купуват коли 2-ра употреба- и това е вариант. Но дори и да е така е била купена като 2-ра употреба още преди 18-ят месец от излизането и от завода

BMW & RAMMSTEIN RULES

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Ами качваш се на нова кола, блъскаш се след месец, оставяш я на морга, след 3 месеца е "нов внос" в някоя автокъща в софия.
9 мнения
• Страница 1 от 1