схема на фабричната аларма на е36 - имали я някои ?????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: схема на фабричната аларма на е36 - имали я някои ?????
Хубаво е да споменеш къде са оплескали нещата за да не се подвеждат и други колеги.
А защо изобщо си решил да слагаш нова аларма при положени, че заводската си е добра?
Можеш да потърсиш колегата PNR от форума и да оправите нещата
А защо изобщо си решил да слагаш нова аларма при положени, че заводската си е добра?

- ilialazarov
-
-
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: E36 - 318
колата си имаше монтирана алрма на нея но доста стара и и доиде времето да я смена с по нова дотогава аз незнаех и не бях чувал и виждал за фабрична аларма на бмв но след като ми демонтираха алармата и ми сложиха по новата тогава чух пак как вие фабричната алрма на колата,до този момент не сам я ползвал нито знаел нито чувал за фабрична алрма на бмв
човече и алрмаджията неможа да ми каже каде са се опклескали нещата пуска си се когато поиска и както поиска а аз имам друга алрма за 240лева която ползвам но колата ми е с две в момента и аз ползвам новата но явно се пуска активира и фабрика на колата по някакъв начин защотото ми се фключва сирената на фабричната аларма а не сирената на новата алрма по това ги разбираме и различаваме и ми мигат фаровете на каси и далги и тнт .
vld написа:Хубаво е да споменеш къде са оплескали нещата за да не се подвеждат и други колеги.
човече и алрмаджията неможа да ми каже каде са се опклескали нещата пуска си се когато поиска и както поиска а аз имам друга алрма за 240лева която ползвам но колата ми е с две в момента и аз ползвам новата но явно се пуска активира и фабрика на колата по някакъв начин защотото ми се фключва сирената на фабричната аларма а не сирената на новата алрма по това ги разбираме и различаваме и ми мигат фаровете на каси и далги и тнт .
Владо имаше предвид да кажеш къде са тея неграмотници, които са ти резнали фабричната аларма, за да не ходи никой при тях.
Аз пак да не пропусна повода да кажа: НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ЦЕЦО В НАДЕЖДА С БМВ
Аз пак да не пропусна повода да кажа: НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ЦЕЦО В НАДЕЖДА С БМВ
- ilialazarov
-
-
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: E36 - 318
добре де аз ще кажа аМА КАК да се оправа сега аз ????
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2