Въпрос относно дистанционното на алармата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно дистанционното на алармата
Имам един въпрос, откакто съм си купил колата имам само едно дистанционно на алармата, което от своя страна трябва да се ползва и при палене, щото към нея има и имобилайзер. Има ли в София някой който да ми направи още едно дистанционно? На сумати места съм питал и все НЕ. Колата си беше с тая аларма като я купих, а на всичките алармаджийници, където съм питал, се ми казват, че не поддържат тези аларми. Просто ми трябва да имам резервно, щото нали се сещате, 4е ако се прецака или даже му свършат батерийте някъде на път увисвам много лошо.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз преди търсих само някой да ми подмени кутийката на дистанционното, защото се беше посчупила и ударих на камък, а пък за цяло копие трудно 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Абе не се занимавай с глупости, купи си нова аларма, ще ти излезе по ефтино от колкото да ти наоправят по поръчка второ дистанционно, ако изобщо намериш къде може да стане това
Предполагам, че е доста стар модел щом е с едно дистанционно, съвременните са с по 2, затова сменяй алармата и не му мисли, има аларми за по 30-40лв

Предполагам, че е доста стар модел щом е с едно дистанционно, съвременните са с по 2, затова сменяй алармата и не му мисли, има аларми за по 30-40лв

в Люлин има един травопост в 4-та или 5-та част се води. Това е точно срещу IV районно мисля. Ония там е гений на алармите. Ако той не ти помогне, то в някой магазин за нови аларми, ще ти помогнат със сигурност. Ако имаш интеес да се пробваш при него, ми драсни на лична да ти обесня по-подробно къде се намира 

Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Иво написа:Аз преди търсих само някой да ми подмени кутийката на дистанционното, защото се беше посчупила и ударих на камък, а пък за цяло копие трудно
що не каза

Аз не, че не съм се сетил да взема да си сложа нова аларма, но просто моята си ме кефи и затова исках да си направя още едно копие на дистанционното, аз лично съм си много доволен, но...
Ще се пробвам да ида на мястото, където ми казахте, пък да видиме какво ще стане. Ако все пак някой се сети за още нещо нека да пише, ако не, модераторите могат да затворят темата, тя може би не представлява 4ак такъв интерес..
ПП мерси за отговорите мом4ета
Ще се пробвам да ида на мястото, където ми казахте, пък да видиме какво ще стане. Ако все пак някой се сети за още нещо нека да пише, ако не, модераторите могат да затворят темата, тя може би не представлява 4ак такъв интерес..
ПП мерси за отговорите мом4ета
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
То аз имх 2 на моиата,ама пурво прецаках едното,после другото ми го зулиха барабар с ключвете+документите.Абе цялото яке.ТА беше...
Ама както и де е.Сложих за 130лева нова БЪЛГАРСКА аларма.Супер беше.Моята оригинална беше МАК
Ама както и де е.Сложих за 130лева нова БЪЛГАРСКА аларма.Супер беше.Моята оригинална беше МАК
10 мнения
• Страница 1 от 1