316 compakt
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
316 compakt
имам следниат въпрос ..............
гледах в нета за обяви и попаднах че продават една 316 от 1995 в пловдив.......Можете ли да ми кажете дали си заслужава да я зема се пак и искат 7200.
Аз се пак несъм фен много на големи скорости но тъй като колата на снимките изглежда в прилично състояние дали да не я купиял
Какво преди сичко щте ме посъветвате да гледам като и правя оглед за да не окаже пълна със скрити дефекти
И последно какво ще бъде крайно наложително веднага да и подменя освен маслото за по надежна подръшка
МЕРСИ предварително
гледах в нета за обяви и попаднах че продават една 316 от 1995 в пловдив.......Можете ли да ми кажете дали си заслужава да я зема се пак и искат 7200.
Аз се пак несъм фен много на големи скорости но тъй като колата на снимките изглежда в прилично състояние дали да не я купиял
Какво преди сичко щте ме посъветвате да гледам като и правя оглед за да не окаже пълна със скрити дефекти
И последно какво ще бъде крайно наложително веднага да и подменя освен маслото за по надежна подръшка
МЕРСИ предварително
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Имах такава и я продадох на една Софиянка.Тук имам снимки на колата.За 8500лв,преди 8 месеца.Абе добре е.Ама имай предвид,че гори от 8 до 12 и върви с 205км макс.Иначе си е БМВ.Питай друго,ако се сетиш.Не съм ремонтирал нищо за 30-тина х.км.Освен накладки,амортисиори9ама така я взех),само задно гърне де.
2 мнения
• Страница 1 от 1