Спешно!!!диф за 320и Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Спешно!!!диф за 320и Е36
Пръснах диференциала и се интересувам колко пари е нов и втора ръка.Автомобила ми е Е36 320и.Благодаря предварително.
Здравей , отиди на търсене или купува на мен ми излязоха 5 страници за шперове и диференциали
Последна промяна BAYRON на 23 Май 2005, 15:46, променена общо 1 път

Лоша много лоша работа...
Ами ако е обикновен между 250 и 350 лева ако е шпер между 550 и 750 лева. Какво му е пръснато? Не слушай разни "разбирачи" че няма правене.
Зна4и от известно време при тръгване ми изкю4ва първа предавка.Мислех,4е е скоростната кутия.В4ера правих слънца,минахдесетина км,спирам на стоп,вклю4вам първа,тръгвам и се 4у баааам и спря колата.Един приятел дава6е газ вътре,погледнах от долу-кардана върти.Викнах един майстор и ми каза,4е е дифа.Моя бе6е 40% 6пер диф.Сега търся някакъв да сложа.Ако намеря пак 6пер до 400-500 лв 6те е добре,та затова пуснах тема,да 4уя съвети и насоки.
за диф/а
като разбереш какво му е ми кажи...имам приятел които оправи моя...не че е гарантирано че ще оправи и твоя ама...
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
A aз пък имам цял здрав прав и корав диф за 320-ката ... ако ще го сменяш пиши едно Лично Съобщение !

R.I.P Landikar
8 мнения
• Страница 1 от 1