Е34---Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Е34---Е36

Мнение от His Shadow » 01 Май 2005, 17:24

здравейте имаме Е34 524ТД но тъй като бащата е инвалид решихме да я сменим с Е36 318ТДС искам да попитам тези от вас които имат такива да кажат какав е разхода ускарение абе сичко ме интересува щото все пак 1.7 малак ми се вижда мотора се пак от 2.4 6 цилиндров :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 01 Май 2005, 21:58

One passion,one car,one life...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Май 2005, 3:38

малък ама достатъчен да се пребиеш ако не внимаваш ;)
ускорение .. не сам засичал имах 16-ка бенз да беше 1 идея по бърза .. но сега си чакам чипчето (да се надявам човека които ми ги прави да го прочете и да ме съжали и по скоро да ме зарадва :( ) и ще се прескачаме по пътищата май
иначе разхода ... 6-7-8 според зависи как я ръчкаш .. при 120 на право разходомерчето показва малко под 6 .. ако караш като пенскиика става .. ама нали все пак говорим за БМВ .. рев на вълци ала бала :mhihi: :mhihi: :mhihi: , абе с 2 думи зимаи смело нема да съжаляваш как и да го погледнеш си е бмв .. и да не забравим пичеловка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 02 Май 2005, 16:52

bam-bam написа: и ще се прескачаме по пътищата май

господин Скокливец :mhihi: :mhihi: :mhihi: 8)
я прескочиш Бобси, я не;)
до там ще се простира скока ти ;)
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 03 Май 2005, 3:39

ееее ама и вие сте едни фенове (сами не си вервате)... нали е БМВ ... аз ко да кажа за тея е10 е13 еХХ .. за мен тфа са кошници ама не ги обиждам ората важно е че на капака пише бмв и си киселяк .. другото е бошлаф раота :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. и аз исках тате да е шеф на банка да карам е100 ли беше новото ама неа ... мъка мъка :( ... айде да са живи майките и бащите че без тех за къде сме :mhihi:

Назад към E36