"стържат" ли ви чистачките?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
"стържат" ли ви чистачките?
Да, и моите "стържеха" дори и с нови чистачки. Може да имате и своя дума за това, но е ясно за какво става въпрос. Смених работо с ново и сега работи идеално
Може би проблема е бил в пружината , че е била разтегната с течение на времето или от шлиците в основата- износени, но сега дори и на сухо с чистачки на почти една година не се чува нищо
А беше ми омръзнало да купувам чистачки..

А беше ми омръзнало да купувам чистачки..
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
най вероятно е било от рамото,като се разтегне пружината не притиска достатъчно чистачката към стъклото и стърже .. инак аз съм с Бош чистачки ,чистят идеално вече ще стане 3-та година ,много издръжливи са ..
Alexi написа:.. инак аз съм с Бош чистачки ,чистят идеално вече ще стане 3-та година ,много издръжливи са ..
Аз специално не съм доволен от Bosch. Три пъти купувах и ги сменях в рамките на месец. Незнам, може би съм попаднал на някакви ментета.
След това сложих Champion и съм много доволен. Старата бричка вече втора година движи с тях в студ и пек, а сега и на BMWто нямам проблеми.
- Drift_Master
- Потребител
-
стърженето на чистачките идва от хлабината мегду захвата на чистачката и рамото. Нямам идея как моге да се обере тази хлабина но с подрачни средстава най-много да издарги 5-10 дена. Иначе прожината е малко вероятно да се разпуснепак и тя само претиска а старженето според мен е от големабия са по посока допирателна на двигениетоно на 4истачката.
ям лайна и паляци по светофарите
5 мнения
• Страница 1 от 1